Značka Vaší basy?
Pravidla fóra
NO to je jasný, ale třeba tkaová K7 za 45k není podle mě zrovna kopie na pár kaček...
Ale jina ktřeba Telecaster Derycka Whibleyho tady mají od Squieru za cca 7k, takže to o něčem vypovídá. Ale třeba té mé oblíbené K5 bych se nebál (stojí cca 25k)
Ale jina ktřeba Telecaster Derycka Whibleyho tady mají od Squieru za cca 7k, takže to o něčem vypovídá. Ale třeba té mé oblíbené K5 bych se nebál (stojí cca 25k)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Jo mám rád aktivky
Jous tam 4 po´táky (což jsem ale měl i u své předchozí - pjčené- pasivky!) Je tam volum a balancer (klasika) a pak půlený treble/bass a středy/frekvence středů (to nevi mco přesně znamená) Když jsem četl recenzi, tka prý je to tam schválně, že nešli moc naladit středy
jediný co se mi na ní nelibí tak je vstup na jack 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Kamoš jeden si ji chce kupovat...a kdybych si ji za pár let koupil taky, tak pár kilometrch byly dvě!! To se snad jinde v republice nestane
Jako bral bych ji, ale napřed pořádnou paraturu - nějaké Harkte VX3500 nebo tak...a pak můžu koupit novou basu. Mám totiž více než dobrou.
Jako bral bych ji, ale napřed pořádnou paraturu - nějaké Harkte VX3500 nebo tak...a pak můžu koupit novou basu. Mám totiž více než dobrou.
-
Tirmano Wolf
Ashton AB2
Já mám do začátků Ashton AB2, na to, jak je levná, má podle mě slušnej zvuk (i když je to moje první basa, takže nemohu porovnávat). Takže já hraju na Ashtona, časem bych chtěl Ibanez
, ale možná bych zkusil i Jacksona.
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Pravda, Jackson dělá spíš elektriky, ale že by se u nás Jacksonky neprodávaly...basy moc ne, to je pravda, ale kejtry máš pomalu v každejch hudebninách, kde maj trošku metalovější sortimentNesst píše:Ono je to tím, že oni těch bas zas tolik nedělají, a u nás je to navíc docela dost nedostatkový zboží.Stanley píše:Ibanez, zdá se, vítězí....u mě stále vyhrává Jackson, zvláštní, jak málo lidí tuhle značku používá:arrow: asi jen já
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
HeheNesst píše:Jo, sorry, myslel jsem pochopitelně basy. Však kytaru Jackson má každej 4 metloš
Basuju: Jackson C20
No tak já mam Arii i Jolanu (viz podpis) . 2x hlasovat nemůžu
ale z nějakýho důvodu jsou tyhle 2 značky pospolu, takze OK
Jinak znám pár trashmetalovejch kapel a tam vládne Jackson v závěsu je Ibanez. Vysněnou basu ani nemam, ale nejspíš to bude Ibanez. Ale na co (zatim) nemam to neřešim 
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
-
facha.music
jedine PELE
PELE - meli jsme v kapele dva basaky s touhle ceskou znackou a lepsi jsem neslysel...
Nikde jsem nenašel gibsonku tak sem hlasoval pro to co mám... Squier jsem dost hodně spokojenej. Ono se říká u těchhle značek musíš trefit kus. A asi se mi to povedlo. Hrál sem na plno ruznejch než jsem ji koupil. Mezi nima i origo fender a nehrál tak dobře jako ten squier. Ale do budoucna to bude jedině Gibson thunderbird IV p
earl white...
Squier by Fender Standard Jazz Bass, Klotz, warwick black line, trsátka jedině Jim Dunlop