Tak hliník to je docela slušnej, docela mi dalo zabrat to vysochat, takže úplný bláto to nebude, ale zkoušku HRC a trhací diagram fakt nemám, proti tomu plastu co tam byl to je i tak star trek.
Jinak drážky na struny jsou dělaný lupínkovou pilkou, to jde docela dobře, jen dát bacha aby člověk neujel a byto to rovně a pak je jen protáhnout smirkem na patřičnou šířku.
2Lath: JJ, tak nějak to asi bylo, ale kobylka byla původní jolaňácká jen pro 6strun, takže nevim co to bylo za pokus, každopádně mě bude stačit šest strun a i to je na mě někdy moc
Jo a dík za ten post o hypermanganu, už je to napatlaný, vypadá to fakt slušně a hlavně se s tím dělá asi 100x líp jak s Dixolem, kterej mi počechral nervy a nakonec jsem ho musel z těla obrousit a dát si reparát
edit:/ 2mirostrat: Domádo ten ořech nebude, je tam víc kytar který to tak maj, i rubin bass apod.
Zase tak vážně to s tou přestavbou nemyslím, až se budu chtít vyblbnout, postavím si kytaru podle sebe, tohle je jen cvičnej kus, ale dík za podněty