Telecaster Jonny Greenwooda

Aj sorry.. Zapomněl jsem to tam napsat - Tohle je Delongova (Blink 182) verze Gibson EShuxd píše:"Dost kontroverzní, milovaná i nenáviděná, ale stopro sem patří"
Tento thread je kvíz ?nějak jsem nepobral kdo to je, za koho a na co hraje
To sem nepobral u většiny kytar ... Tak nějak doufám, že kdybych sem hodil Rossiho a Parfittův telecaster, taky by většina osazenstva nevěděla, která bije.huxd píše: Tento thread je kvíz ?nějak jsem nepobral kdo to je, za koho a na co hraje

To vůbec nemusíš, nemáš za co, já se dotčený necítím. Téma bylo započato určitě s dobrým úmyslem. Ale dál platí, co jsem řekl. Ať si každý sám nějakou ikonu pořídí, nebo si ji ze své kytary udělá. Ale musí vědět proč, že kytaru se stejnou značkou vlastní ten a ten, asi nestačí... Ale nakonec, někomu to stačí, takže proč to řešit, že?krade píše:tak já se teda fořtovi omlouvám za tohle odlehčenější téma...máš naprostou pravdu, že je o hovně...příště už budu přispívat jen k tématům, která o hovně nejsou...jen mi vždycky prosim tě musíš napsat, která to jsou. díky
presne takKinx píše:ja vubec nevim co resitepro me je treba ta kytara co jsem postoval vyznamna proto, ze sehrala svou roli u nekolika zasadnich momentu v hudebni historii, dalsi rozmer tomu dodavaji nejake moje osobni prozitky.