*Twisted.Brother* píše:Clovece ja to vazne videl proc bych si vymyslel?.... ja dostal napad! Ja vam to mobilem vyfotim a nahraju vam zvuk meho a jeho komba (Na mobilu nemam kameru) a kdyby slo o aktivni box tak by to moje kombo hralo ..cozt nehraje .... Verte mi ....petrpeter píše:ne, opravdu nejde k sluchatkovymu vystupu (ktery je na impedanci v radu kiloohm) o vykonu nulanulanulanic Watt pripojit kabelem 100W reprobednu....*Twisted.Brother* píše:Sakra na vlastni oci sem to videl netvrdte mi ze to nejde ! do druheho komba sem to taky strkal do sluchatek a hralo to naprosto stejne jako repro u komba !
ze sluchatkovyho vystupu muzes vest kabel do koncoveho zesilovace a teprve z nej do reprobedny, pak ti to hrat bude... tohle si mozna nekde na vlastni oci videl, jen si prehlidnul ten zesak ...
(a taky to klidne mohla byt nejak spesl "netradicni" bedna se zesakem uvnitr - cili aktivni reprobedna)
... jeste jsem tam neco dopsal... varianta, ze to neni pravy sluchatkovy vystup, ale normalne vyvod z koncaku a pocita se s pripojenim mnohonasobne vyssi impedance (sluchatka), cimz se snizi vykon na miliwatty, kdezto u toho druhyho komba je sluchatkovy vystup tak jak ma byt a je vyveden jeste pred koncem, tedy za predzesilovaci casti a nemuze ti dat do zateze 4 nebo 8ohm nejaky vykon v radech Wattu, protoze jde z predzesaku...
To uz je probem konstrukce zesaku komba a vyrobce jak to udelal...