NBE Hořovice

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
al.cap0ne

NBE Hořovice

Příspěvek od al.cap0ne »

Zravím! :)

Chci se optat zda máte někdo zkušenost s NBE v Hořovicích:)
Mám tam v plánu ject pro Diamantku a jentak mě napadlo zda by mi tam mohli nastříkat barvu podle mě:)
Šlo by o BULLS EYE co má Zakk....dík!;-)
Bejk
Moderátor

Re: NBE Hořovice

Příspěvek od Bejk »

Nejsem si jistý, ale jelikož to vyrábí prakticky sériově a ne jako kytaráři tak si asi bude muset vybrat z variant, které dělají, ale říkám, že toto nemám ověřené. Nejjednodušší bude asi napsat nebo zavolat rovnou k nim. Když už chceš teda Bull eye tak proč chceš diamantu? Kup si rovnou jeho signature Epiphone a nebo rovnou Gibson :D.
al.cap0ne

Příspěvek od al.cap0ne »

jasnačka...chápu..byl to jen blbej dotaz kterej mě napad:D...Já nevim....tomu epipfounu bych neveril tolik..zase sem to neměl v ruce...a na gibsna 80 kolíků nebo kolik že to stojí nemám:D
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Jestli po tom zakkdesignu vyloženě toužíš, tak v budoucnu můžeš nechat u kytaráře přecáknout kterékoli slušné LP pádlo, které se Ti podaří koupit, hlavně aby kytara dobře hrála a seděla do rukou... a v tom případě by mohl začít být zajímavý nějaký bazar... po novém laku ta kytara stejně bude jako nová.
haas12345
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od haas12345 »

Až na to, že přelakování může mít velký vliv na zvuk, protože má vliv na rezonanci kytary... A pokud vím, tak už tu přelakování bylo parkrát nedoporučeno...
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

haas12345 píše:Až na to, že přelakování může mít velký vliv na zvuk, protože má vliv na rezonanci kytary... A pokud vím, tak už tu přelakování bylo parkrát nedoporučeno...
prdlajs, u LP bude vliv na zvuk při odborným přelakování zanedbatelnej.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

J.J. Mluvíš z vlastní zkušenosti? Ono je totiž lehké radit někomu o jeho kytaře a s jeho penězma a ono to pak bude úplně jinak než si myslíš, to je potom docela blbý...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

kamos mel delany ZW od Jurkovice, ten lak byla opravdu jebacka - trval mu pry nekolikanasobne dlouho nez u "klasickych" povrchovek, nicmene nakonec se to povedlo.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Kinx píše:kamos mel delany ZW od Jurkovice, ten lak byla opravdu jebacka - trval mu pry nekolikanasobne dlouho nez u "klasickych" povrchovek, nicmene nakonec se to povedlo.
Možná blbá otázka, ale co je těžkého na vyrobení soustředných kružnic? Udělám kruhové krytí, nastříkám, sundám, nechám zaschnout, a znova o menším/větším průměru... :?:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Není problém udělat tvar, ale techniku toho lakování. Představuješ si to moc jednoduše. A pochop rozdíl mezi seriovou a kusovou výrobou. Běž za Fenderem, aby ti na kytaru nakreslil kosočtverec a běž třeba za p. Jurkovičem. Uvidíš kdo to udělá...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

navic ta kytara byla lakovana nitrem. vubec udelat bilou kytaru nitrem bez jakychkoliv vad je pry docela problem :) kamos si u nej nechaval takhle predelat firebirda a to nadaval podobne jako pri tom ZW :D
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Bejk píše:Není problém udělat tvar, ale techniku toho lakování. Představuješ si to moc jednoduše. A pochop rozdíl mezi seriovou a kusovou výrobou. Běž za Fenderem, aby ti na kytaru nakreslil kosočtverec a běž třeba za p. Jurkovičem. Uvidíš kdo to udělá...
Ok kdyz neni problem udelat tvar, tak kde je tedy rozdil proti vyrobe normalniho LP se stejnym typem laku? Pokud je problem udelani bezchybneho laku na bily povrch, pak ta slozitost nebyla dana tim vzorem ZW (tvar soustrednych kruznic), ale barvou - o to mi slo :) Dale nevim proc narazis na to, abych pochopil rozdil mezi kusovou a seriovou vyrobou? Ja ho nechapu? To jsi vzal kde? Priste komentuj podstatu veci, a ne mylne domnenky. :wink: Nevim kdo by tady chtel (nebo naznacil) zadani Fenderu o vlastni povrchovky.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Omlouvám se Demilichu. Já se překoukl, citoval jsi Kinxe a ne původního tazatele. To mě zmátlo a vyložil si tvojí otázku jinak.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Bejk píše:Omlouvám se Demilichu. Já se překoukl, citoval jsi Kinxe a ne původního tazatele. To mě zmátlo a vyložil si tvojí otázku jinak.
V pohode, :wink: vysvetlili jsme si, a dozvedeli se co jsme potrebovali. (tedy snad) :)
al.cap0ne

Příspěvek od al.cap0ne »

no jak koukám tak na jakýhosi zaka prdim....s předělávánim kytary i kdyby byla sama bílá na to kašlu...nic nebudu pokoušet:) to si radši opravdu někdy za pár desítek let našetřim na gibsna :D
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Je to na tobě, jestli chceš aby ta kytara vypadala jako ta Zakkovo a nebo aby tak hrála (pak je to ještě otázka toho, jestli na ni dokážeš hrát stejně jako Zakk :D). Jestli chceš jen Les Paula nebo Les Paula s aktivníma snímačema nebo Les Paula s aktivní snímačema a s bull eye :D.
A pak taky záleží přes co budeš hrát, pokud hledáš i zvuk jako má Zakk nebo chceš jen ty kruhy?
al.cap0ne

Příspěvek od al.cap0ne »

tak na to abych hral jak zakk bych musel počkat eště tak 30 let...a možná by to bylo alespon trochu podobný:D ne jen jsem chtel aby to tak vypadalo...představu zvuku mam uplně jinou:) ale jak řikám..prdim na to...asi to bylo jen moje chvilkové opojení obrázkem zakka:D
Mejla

Příspěvek od Mejla »

na toho Zakkova Les Paula od Epiphone jsem hrál, má ho tu jeden týpek v zábavovce a hraje to docela pěkně díky těm EMGčkum...ladění drží taky pěkně, nic co by mi vadilo, kromě toho jak to vypadá, jsem nenašel :D :D
al.cap0ne

Příspěvek od al.cap0ne »

:D :D veřím že není špatnej:)...ale nevim proč ale asi mám jen nějakou fobii diki tomu názvu tý kytary...prostě diamantka snad bude lepší:)))
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

ja mam taky EPi nejak zafixovane jako spatne jmeno (i kdyz uz jsem vickrat hral na slusne kousky), akorat ti poradim at do toho jdes co nejjednoduseji a nejlevneji.... takovehle hracickovani totiz dramaticky ztraci na cene, ted to nevnimas, ale za dva roky az to budes zkouset prodat, tak zaplaces....
tj. jestli chces bullseye tak Epi a jedu ;)

a pak samozrejme jeste existuje elegantni moznost - folie (kinx bude vedet vic)
šaškování ohledne laku, zabijeni zvuku atd bych doporucoval prenechat vintagistum, na bullsey predpokladam teziste zkresleny zvuk, a tam na tom opravdu nezalezi
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“