Chci se optat zda máte někdo zkušenost s NBE v Hořovicích:)
Mám tam v plánu ject pro Diamantku a jentak mě napadlo zda by mi tam mohli nastříkat barvu podle mě:)
Šlo by o BULLS EYE co má Zakk....dík!;-)
prdlajs, u LP bude vliv na zvuk při odborným přelakování zanedbatelnej.haas12345 píše:Až na to, že přelakování může mít velký vliv na zvuk, protože má vliv na rezonanci kytary... A pokud vím, tak už tu přelakování bylo parkrát nedoporučeno...
Možná blbá otázka, ale co je těžkého na vyrobení soustředných kružnic? Udělám kruhové krytí, nastříkám, sundám, nechám zaschnout, a znova o menším/větším průměru...Kinx píše:kamos mel delany ZW od Jurkovice, ten lak byla opravdu jebacka - trval mu pry nekolikanasobne dlouho nez u "klasickych" povrchovek, nicmene nakonec se to povedlo.
Ok kdyz neni problem udelat tvar, tak kde je tedy rozdil proti vyrobe normalniho LP se stejnym typem laku? Pokud je problem udelani bezchybneho laku na bily povrch, pak ta slozitost nebyla dana tim vzorem ZW (tvar soustrednych kruznic), ale barvou - o to mi sloBejk píše:Není problém udělat tvar, ale techniku toho lakování. Představuješ si to moc jednoduše. A pochop rozdíl mezi seriovou a kusovou výrobou. Běž za Fenderem, aby ti na kytaru nakreslil kosočtverec a běž třeba za p. Jurkovičem. Uvidíš kdo to udělá...
V pohode,Bejk píše:Omlouvám se Demilichu. Já se překoukl, citoval jsi Kinxe a ne původního tazatele. To mě zmátlo a vyložil si tvojí otázku jinak.