edit:
úhel strun za kobylkou.

Nakonec jsem jí oblík do D´Addario 10-46 a vypadá to dobře, nechám to vytáhnout a pak se uvidí co bude ještě třeba ladit

Nechceš to odvolat?mirostrat píše:.... a né vykopávat z hrobu takuto obludu, podla mna je to vyslovene hnusná gitara..
No a co? Na moření jsi ten hypermangan kupoval zase v lékárně, ne?Bezmozek píše: A sloupky jsou...eeee...nooo... tak jo, prásknu se, ze zverimexu, pružná hadička na vzduchování akvaria.
Štítek s názvem kytary? Byť na nezvyklém místě.carver píše: Kedže sa jedná o podobnú gitaru, nejdem zakladať nové vlákno. Mám v úmysle skombinovať toto telo z jolany alexandra s krkom z diamantky. Kedže mám ešte pár dní voľna chcel by som s tým konečne trocha pohnúť. Od vás kutilovby som potreboval nejakú radu alebo skôr nápad, ako zapchať tie dve diery po pôvodných potenciometroch?
(teda ani nie zapchať, ale skôr nahradiť nejakým napr. ornamentom) pretože ako ľavák si chcem spraviť nové na druhej strane . . . uvažujem nad nejakou vhodnou intarziou ale nejak mi zlyháva fantázia a neviem vymyslieť nič čo by sa tam hodilo
Takže ak by ste mali nejaké nápady, obrázky, prípadne vedeli o nejakej stránke so zaujímavými fotkami, sem s nimi, budem vďačný za každý nápad
![]()
Podotýkam že plánujem spraviť sunburst s viditeľným drevom, takže nejaké kolíkovanie a tmelenie neprichádza do úvahy