Jak se da dat nazev sve skupiny misto nazvu vyrobce aparatu?
Pravidla fóra
- jaroslav.celujko
- last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
- Kontaktovat uživatele:
Jak se da dat nazev sve skupiny misto nazvu vyrobce aparatu?
Je to sice takova debilitka, ale neco takovyho jsem treba videl na fotkach z prvnich vystoupeni Nirvany. Meli tam na zesilovaci misto nazvu vyrobce Nirvana. Da se to nekde objednat nebo nejak vyrobit?
-Charvette 150 Japan;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak se da dat nazev sve skupiny misto nazvu vyrobce apar
Já jsem sundal přední panel, dal ho kamarádce a ta mi tam napsala naší skupinu. Viz ůj podpis, takže si to udělej sám ne? Prostě si tam něco namaluj, nebo si něco vytiskni, vyřež žiletkou a přespreruj na apec.jaroslav.celujko píše:Je to sice takova debilitka, ale neco takovyho jsem treba videl na fotkach z prvnich vystoupeni Nirvany. Meli tam na zesilovaci misto nazvu vyrobce Nirvana. Da se to nekde objednat nebo nejak vyrobit?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
já tam mám takové oldscholl označení WC:

zvětšit
Toto je strří fotka. teď to tam mám napevno... nejdřív sem to přichytil oboustranou lepící páskou ale ta nedělal dobrotu v teple elektronek - padalo to... Teď tam je plácnutá žvíkačka značky orbit (mentolová) a ta dělá přesný opak - teplem se rozpekla, ochlazením zaschla a mentol tomu dodal svěží nadch = drží ani se nehne. Není to sice oficiální logo skupiny ale je to výstižné
zvětšit
Toto je strří fotka. teď to tam mám napevno... nejdřív sem to přichytil oboustranou lepící páskou ale ta nedělal dobrotu v teple elektronek - padalo to... Teď tam je plácnutá žvíkačka značky orbit (mentolová) a ta dělá přesný opak - teplem se rozpekla, ochlazením zaschla a mentol tomu dodal svěží nadch = drží ani se nehne. Není to sice oficiální logo skupiny ale je to výstižné
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.