Jak se da dat nazev sve skupiny misto nazvu vyrobce aparatu?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
jaroslav.celujko
last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
Kontaktovat uživatele:

Jak se da dat nazev sve skupiny misto nazvu vyrobce aparatu?

Příspěvek od jaroslav.celujko »

Je to sice takova debilitka, ale neco takovyho jsem treba videl na fotkach z prvnich vystoupeni Nirvany. Meli tam na zesilovaci misto nazvu vyrobce Nirvana. Da se to nekde objednat nebo nejak vyrobit?
-Charvette 150 Japan;
-Kemper Profiling Amp rack;
-Marhsall 8100 + Marshall 1960A;
-Marshall 8080;
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

tyjo.. .udelej si sam :shock: tohle si chces nekde nechavat vyrobit? nechat si to udelat bych pochopil kdyby vase kapela mela logo jak satans revenge on mankind nebo last days of humanity ale o tom silne pochybuju :)
afektband

Re: Jak se da dat nazev sve skupiny misto nazvu vyrobce apar

Příspěvek od afektband »

jaroslav.celujko píše:Je to sice takova debilitka, ale neco takovyho jsem treba videl na fotkach z prvnich vystoupeni Nirvany. Meli tam na zesilovaci misto nazvu vyrobce Nirvana. Da se to nekde objednat nebo nejak vyrobit?
Já jsem sundal přední panel, dal ho kamarádce a ta mi tam napsala naší skupinu. Viz ůj podpis, takže si to udělej sám ne? Prostě si tam něco namaluj, nebo si něco vytiskni, vyřež žiletkou a přespreruj na apec.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

já tam mám takové oldscholl označení WC:
Obrázek
zvětšit
Toto je strří fotka. teď to tam mám napevno... nejdřív sem to přichytil oboustranou lepící páskou ale ta nedělal dobrotu v teple elektronek - padalo to... Teď tam je plácnutá žvíkačka značky orbit (mentolová) a ta dělá přesný opak - teplem se rozpekla, ochlazením zaschla a mentol tomu dodal svěží nadch = drží ani se nehne. Není to sice oficiální logo skupiny ale je to výstižné :lol:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“