Pěkný den!
P.
Amati píše:Je to jednoduché. Je tam charakter zvuku blan REMO PIN STRIPE.
Fajn, pak tu máš ještě další zkušenost (tedy mou), tedy že nehrály ani bubny r.v kolem 1990. Takže které to amatky vlastně hrají dobře? Furt se motáme dokola. Jsi zřejmě šťastlivcem nějaké velmi povedené sady, možná nějaké zakázkové sady, nebo limitované série - já nevím. Ale jsi evidentně velmi ojeďinělý případ spokojeného majitele. Nikdo ti tvůj názor nebere, ale když tě někdo požádá o ukázku (z profesních důvodů), tak ho pošleš někam. Ty jsi ale opravdu perfektní chlap do diskuze...Amati píše:Obvykle šlo zřejmě o soupravy, které se v bazaru objevily zejména právě proto, že špatně hrály. A na na zkušenostech s takovými soupravami se těžko dá udělat názor na značku jako takovou.
Bingo!Amati píše:Produkce AMATI bubnů nebyla vyrovnaná kvalitou
Copak nejsem ohleduplný? Naopak se divím, kam až moje trpělivost může jítmskvr píše:Ale kdyby na jakékoli forum někdo přispěl "Jolana je nejlepší" tak budou všichni ohleduplnější
Chápeš doufám, kam jsem tím mířil, že budou všichni ohleduplnější...a nechají Jolaňáka vypět ódy na palubkové dřevo. A hlavně, nebudou mu odporovat. A proč, to už je snad jasnýzzbar píše:Copak nejsem ohleduplný? Naopak se divím, kam až moje trpělivost může jítmskvr píše:Ale kdyby na jakékoli forum někdo přispěl "Jolana je nejlepší" tak budou všichni ohleduplnější![]()
![]()