Zdar Mastře.
Tvé názory zcela chápu a na tom co říkáš,tak je kus pravdy.Každopádně v tohle směru spekulací nemá cenu dále pokračovat...Tvůj názor je vlastně "neobjektivní",jelikož jsi to neměl v ruce.Já bych raději slyšel názor lidí,kteří stím přišli přímo do styku,jako třeba Bubucci.To by jsme tady byli snad do důchodu,kdyby sme tímhle způsobem řešili všechno,tak nějak jen teoreticky...No zpět k tématu...
Cena je na prd,to víme všichni.Né jen,že se platí love za iniciály JH,ale už jen to samotné logo ESP se platí.
Každopádně všichni přece víme,že ESP patří mezi elitní špičku.Cena je sice neúměrná,ale co člověku zbyde za možnosti,když by chtěl něco naprosto ultimátního.Rozumné řešení nabízejí kytaráři,ale i tam si nemůže být člověk jist,že to bude stát za to.No a pak je blbý to,že mě oslovil ten tvar Snakebyta.Model Gibson Snakebyte za 30 000 neexistuje,takže leda ESP Snakebyte za 50 000.Já mám origo Gibsona EX.Koupil jsem ho už z druhé ruky za 25 000 a musím říct.že z mého pohledu to byl jeden zmých nejlepší investicí doposud.Za ty peníze jsem jaksi nehrál na kytaru,která by se tomu(podle mě) vyrovnala.Zatím jsem na to ESP slyšel jen samou chválu a pozitiva.Mluvilo se tu i o tom,že je to opravdu lepší kytara,než ty Gibsony.Co nám z toho vyplívá?Když bych si prostě chtěl koupit naprosto ultimátní kytaru,tak za to budu muset bohužel zaplatit.
Proto tady rád uslyším názory tipu-"Já na to hrál a mít na to love,tak neváhám".Nebo-Já na to hrál a v životě bych si to určitě nekoupil".
Takže díky za pochopení.