IBANEZ RG 321MH
Pravidla fóra
Kazdy eshop je "omylny"..... (vlastni zkusenost)
Vite co to je nekolik tisic polozek v informacnim systemu, a ted se o to starejte.... aby kazda polozka mela spravny obrazek, nebo i vic obrazku, nejaky spravny popis, specifikaci, nejlepe text, odkaz na souvisejici zbozi, nastavit cenu, atd..... ?!?
Ma to rozdeleny par lidi na casti, ale je nemozny, aby se u takovyho mnozstvi nestala chyba... musi u kazdyho blbyho trsatka vypisovat ze je to trsatko modre barvy tloustky 1.03, tohle zlute barvy 0.88, apod.... aby si pohodlny zakaznik mohl hezky sednout a jen surfovat a divat se na obrazky a hltat co nejvic informaci, verit tomu jak slovu bozimu a pak se citit dotcene, kdyz se nekde vyskytne chyba... aniz by si uvedomil ze ma pred sebou server, kde je na disku umisteno treba osm tisic takovych polozek v IS, o ktere se stara PET LIDI...
Proste dneska mit eshop neni zadna sranda... a uz i v hudebni oblasti se zbozi zacina tocit cim dal tim vic (nove produkty brzo nahrazuji stare).... chyby tam budou vzdycky, neda se verit hned prvni informaci kterou najdes..., vzdycky si ji overte, a kdyz si nevite rady, tak nejlepe u vyrobce...
Vite co to je nekolik tisic polozek v informacnim systemu, a ted se o to starejte.... aby kazda polozka mela spravny obrazek, nebo i vic obrazku, nejaky spravny popis, specifikaci, nejlepe text, odkaz na souvisejici zbozi, nastavit cenu, atd..... ?!?
Ma to rozdeleny par lidi na casti, ale je nemozny, aby se u takovyho mnozstvi nestala chyba... musi u kazdyho blbyho trsatka vypisovat ze je to trsatko modre barvy tloustky 1.03, tohle zlute barvy 0.88, apod.... aby si pohodlny zakaznik mohl hezky sednout a jen surfovat a divat se na obrazky a hltat co nejvic informaci, verit tomu jak slovu bozimu a pak se citit dotcene, kdyz se nekde vyskytne chyba... aniz by si uvedomil ze ma pred sebou server, kde je na disku umisteno treba osm tisic takovych polozek v IS, o ktere se stara PET LIDI...
Proste dneska mit eshop neni zadna sranda... a uz i v hudebni oblasti se zbozi zacina tocit cim dal tim vic (nove produkty brzo nahrazuji stare).... chyby tam budou vzdycky, neda se verit hned prvni informaci kterou najdes..., vzdycky si ji overte, a kdyz si nevite rady, tak nejlepe u vyrobce...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
- ..SnOOpy..
- Kontaktovat uživatele:
zdravim, prosim vás chtěl bych vědět několik věcí: 1. Jak dobře drží naladěná-někdy totiž hraju SlipKnoty a sou tam hodně agresivně a silně hraný riffy, tak bych byl nerad aby to hned bylo rozladěný. S tim souvisí i druhá otázka, jak dobrý sou tam ty ladící mechaniky. A ještě jedna věc-pakliže bych ji teďka koupil novou(tu černou-modrá se mi moc nelíbí) odřela by se mi po čase ta barva z ní, nebo to co tu mnozí psali bylo jen to, že to byla nějaká nepovedená série nebo něco na ten způsob???
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
Hoj. Tak hele, ladění drží perfektně, sice nevim jak moc agresivně hraješ, ale mě se fakt nerozlaďuje. S tim lakem..dřív udajně ten lak držel líp jak dneska, to byly asi ještě ty korejský modely. Teď všechny ty nový ( jedno jaká serie) jsou prostě náchylnější na odření...s tim musíš počítat. Já bych si bejt tebou koupil modrou, je vážně moc pěkná, akorát na tech webech vypadá hnusně...takhle vypadá ve skutečnosti v tý modrý http://uk.youtube.com/watch?v=AQBffF6s1qc ...nazaret píše:zdravim, prosim vás chtěl bych vědět několik věcí: 1. Jak dobře drží naladěná-někdy totiž hraju SlipKnoty a sou tam hodně agresivně a silně hraný riffy, tak bych byl nerad aby to hned bylo rozladěný. S tim souvisí i druhá otázka, jak dobrý sou tam ty ladící mechaniky. A ještě jedna věc-pakliže bych ji teďka koupil novou(tu černou-modrá se mi moc nelíbí) odřela by se mi po čase ta barva z ní, nebo to co tu mnozí psali bylo jen to, že to byla nějaká nepovedená série nebo něco na ten způsob???
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
já ladím dost často - občas dost agresivně sóluju, v poslední době jsem si oblíbil experimentování s bendy až o pět půltónů (a vždycky když to táhnu tak se připravuju na to, že mi na Cortce konečně praskne něco jiného, než tlusté E
)
ladící mechyniky se dají vždycky vyměnit, například za zamykací... ceny nejsou zrovna nejpříznivjší, ale ruku na srdce - u čeho ohledně kytar jsou ceny příznivé?
ladící mechyniky se dají vždycky vyměnit, například za zamykací... ceny nejsou zrovna nejpříznivjší, ale ruku na srdce - u čeho ohledně kytar jsou ceny příznivé?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Tobě praská vždycky jenom tlusté E?Dark Axel píše:já ladím dost často - občas dost agresivně sóluju, v poslední době jsem si oblíbil experimentování s bendy až o pět půltónů (a vždycky když to táhnu tak se připravuju na to, že mi na Cortce konečně praskne něco jiného, než tlusté E)
Vzkaz moderátorům: Díky, že jaste mi smazali tu fotku i na všech ostatních forech,i tam kde jsem ji měl uloženou, tedy na Xchatu.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jo, vždycky ttak po třech měsícíchSami píše:Tobě praská vždycky jenom tlusté E?Dark Axel píše:já ladím dost často - občas dost agresivně sóluju, v poslední době jsem si oblíbil experimentování s bendy až o pět půltónů (a vždycky když to táhnu tak se připravuju na to, že mi na Cortce konečně praskne něco jiného, než tlusté E)
ladící mechyniky se dají vždycky vyměnit, například za zamykací... ceny nejsou zrovna nejpříznivjší, ale ruku na srdce - u čeho ohledně kytar jsou ceny příznivé?![]()
Vzkaz moderátorům: Díky, že jaste mi smazali tu fotku i na všech ostatních forech,i tam kde jsem ji měl uloženou, tedy na Xchatu.
ja kříká nero, my ti odstranili fotku jen z podpisu, nemá smysl nás nesmyslně vinit.
PS: trvám na tom, že si za to můžeš sám
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 20.03.2008 22:13, celkem upraveno 1 x.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Diskuze o ovladani internetu presunuta sem. Prosim pokracujte uz jen k tematu 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
hele jak vážný je to s tim lakem resp. barvou u tý černý varianty? Hraju výhradně doma jen 1x týdně jedu do hudebky..zničí se rychle? Nebo poslal by mi někdy fotky tý tmavě modrý(myslim jak vypadá v reálu), páč mi někdo říkal, že je tak tmavá, že je skoro černá, tak by ji chtěl vidět..
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition