IBANEZ RG 321MH

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Ono i kytary.cz jsou často dost omylné :?
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Kazdy eshop je "omylny"..... (vlastni zkusenost)
Vite co to je nekolik tisic polozek v informacnim systemu, a ted se o to starejte.... aby kazda polozka mela spravny obrazek, nebo i vic obrazku, nejaky spravny popis, specifikaci, nejlepe text, odkaz na souvisejici zbozi, nastavit cenu, atd..... ?!?
Ma to rozdeleny par lidi na casti, ale je nemozny, aby se u takovyho mnozstvi nestala chyba... musi u kazdyho blbyho trsatka vypisovat ze je to trsatko modre barvy tloustky 1.03, tohle zlute barvy 0.88, apod.... aby si pohodlny zakaznik mohl hezky sednout a jen surfovat a divat se na obrazky a hltat co nejvic informaci, verit tomu jak slovu bozimu a pak se citit dotcene, kdyz se nekde vyskytne chyba... aniz by si uvedomil ze ma pred sebou server, kde je na disku umisteno treba osm tisic takovych polozek v IS, o ktere se stara PET LIDI...

Proste dneska mit eshop neni zadna sranda... a uz i v hudebni oblasti se zbozi zacina tocit cim dal tim vic (nove produkty brzo nahrazuji stare).... chyby tam budou vzdycky, neda se verit hned prvni informaci kterou najdes..., vzdycky si ji overte, a kdyz si nevite rady, tak nejlepe u vyrobce...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
..SnOOpy..
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ..SnOOpy.. »

když je z lípy, tak to bude asi lepší klasická RG321 ne? :)
Epiphone Les Paul > Vox ToneLab ST > Roland Cube
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

..SnOOpy.. píše:když je z lípy, tak to bude asi lepší klasická RG321 ne? :)
je z lehkyho mahagonu, ma minimum hardware (ktery by mohl delat problemy...), takze bych rekl ze ano...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
nazaret

Příspěvek od nazaret »

zdravim, prosim vás chtěl bych vědět několik věcí: 1. Jak dobře drží naladěná-někdy totiž hraju SlipKnoty a sou tam hodně agresivně a silně hraný riffy, tak bych byl nerad aby to hned bylo rozladěný. S tim souvisí i druhá otázka, jak dobrý sou tam ty ladící mechaniky. A ještě jedna věc-pakliže bych ji teďka koupil novou(tu černou-modrá se mi moc nelíbí) odřela by se mi po čase ta barva z ní, nebo to co tu mnozí psali bylo jen to, že to byla nějaká nepovedená série nebo něco na ten způsob???
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

nazaret píše:zdravim, prosim vás chtěl bych vědět několik věcí: 1. Jak dobře drží naladěná-někdy totiž hraju SlipKnoty a sou tam hodně agresivně a silně hraný riffy, tak bych byl nerad aby to hned bylo rozladěný. S tim souvisí i druhá otázka, jak dobrý sou tam ty ladící mechaniky. A ještě jedna věc-pakliže bych ji teďka koupil novou(tu černou-modrá se mi moc nelíbí) odřela by se mi po čase ta barva z ní, nebo to co tu mnozí psali bylo jen to, že to byla nějaká nepovedená série nebo něco na ten způsob???
Hoj. Tak hele, ladění drží perfektně, sice nevim jak moc agresivně hraješ, ale mě se fakt nerozlaďuje. S tim lakem..dřív udajně ten lak držel líp jak dneska, to byly asi ještě ty korejský modely. Teď všechny ty nový ( jedno jaká serie) jsou prostě náchylnější na odření...s tim musíš počítat. Já bych si bejt tebou koupil modrou, je vážně moc pěkná, akorát na tech webech vypadá hnusně...takhle vypadá ve skutečnosti v tý modrý http://uk.youtube.com/watch?v=AQBffF6s1qc ... :P
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Mě se asi po roce začala odírat.. Ale jenom tam, kde se oni otírm rukou.. Ale na prvni pohled to nejde vidět a lidi na koncertu to nevidí už vůbec..
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

abych se taky nepřidal že:-) mi už ladění drží 3 týden fakt super :wink: a to ty struny moc nešetřím. :wink:
Kytara: Ibanez RG 321MH (prodána za 6,300Kč)
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

MacaFCB píše:abych se taky nepřidal že:-) mi už ladění drží 3 týden fakt super :wink: a to ty struny moc nešetřím. :wink:
Jako že hraješ tři týdny bez ladění???
Ibanez RG321 MH-WK
Behringer GM 108
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Proč ne? Záleží taky na tom jak často člověk hraje...já hraju každej den pár hodin a ladim tak po tejdnu :P
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

vikicek píše:Proč ne? Záleží taky na tom jak často člověk hraje...já hraju každej den pár hodin a ladim tak po tejdnu :P
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ladím pokaždý,když jí vezmu do pracek :!: Většinou se mi někde něco nezdá :wink: ale po tejdnu :roll:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Já ladím taky pokaždé, než začnu hrát..
Ibanez RG321 MH-WK
Behringer GM 108
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Zalezi na strunach, na stylu hry (silny udery - riffy, bednovani,...), na skladovani, na teplote a vlhkosti vzduchu..... atd. :lol:
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

petrpeter píše:Zalezi na strunach, na stylu hry (silny udery - riffy, bednovani,...), na skladovani, na teplote a vlhkosti vzduchu..... atd. :lol:
Tak jasně,ale že bych na ladění nesáhl tejden se mi ještě nestalo :wink:

Jenže já prostě hraju jako čuně :oops:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já ladím dost často - občas dost agresivně sóluju, v poslední době jsem si oblíbil experimentování s bendy až o pět půltónů (a vždycky když to táhnu tak se připravuju na to, že mi na Cortce konečně praskne něco jiného, než tlusté E :D )

ladící mechyniky se dají vždycky vyměnit, například za zamykací... ceny nejsou zrovna nejpříznivjší, ale ruku na srdce - u čeho ohledně kytar jsou ceny příznivé?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Dark Axel píše:já ladím dost často - občas dost agresivně sóluju, v poslední době jsem si oblíbil experimentování s bendy až o pět půltónů (a vždycky když to táhnu tak se připravuju na to, že mi na Cortce konečně praskne něco jiného, než tlusté E :D )

ladící mechyniky se dají vždycky vyměnit, například za zamykací... ceny nejsou zrovna nejpříznivjší, ale ruku na srdce - u čeho ohledně kytar jsou ceny příznivé?
Tobě praská vždycky jenom tlusté E? :lol:

Vzkaz moderátorům: Díky, že jaste mi smazali tu fotku i na všech ostatních forech,i tam kde jsem ji měl uloženou, tedy na Xchatu.
Ibanez RG321 MH-WK
Behringer GM 108
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Sami píše:
Dark Axel píše:já ladím dost často - občas dost agresivně sóluju, v poslední době jsem si oblíbil experimentování s bendy až o pět půltónů (a vždycky když to táhnu tak se připravuju na to, že mi na Cortce konečně praskne něco jiného, než tlusté E :D )

Tobě praská vždycky jenom tlusté E? :lol:

Vzkaz moderátorům: Díky, že jaste mi smazali tu fotku i na všech ostatních forech,i tam kde jsem ji měl uloženou, tedy na Xchatu.
jo, vždycky ttak po třech měsících :-) to je pro mě perioda měnění strun :-)

ja kříká nero, my ti odstranili fotku jen z podpisu, nemá smysl nás nesmyslně vinit.

PS: trvám na tom, že si za to můžeš sám
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 20.03.2008 22:13, celkem upraveno 1 x.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Diskuze o ovladani internetu presunuta sem. Prosim pokracujte uz jen k tematu ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

ja hraju tak 3 hodiny denně a rozhodně to nešetřím když hraju blues tak hodně struny natahuju vytahuju. pak dotoho drtím i metal a hraju už tak 3 tyden a pořád vpoho!!!
Kytara: Ibanez RG 321MH (prodána za 6,300Kč)
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
nazaret

Příspěvek od nazaret »

hele jak vážný je to s tim lakem resp. barvou u tý černý varianty? Hraju výhradně doma jen 1x týdně jedu do hudebky..zničí se rychle? Nebo poslal by mi někdy fotky tý tmavě modrý(myslim jak vypadá v reálu), páč mi někdo říkal, že je tak tmavá, že je skoro černá, tak by ji chtěl vidět..
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“