Česká hudební scéna v zahraničí
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Česká hudební scéna v zahraničí
Já se držel jen toho hudbeního / filmového tématu, co VaclaIV. nadhodil. JInak to samozřejmě může jít dál a dál.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No tak já tedy kromě prvních tří ještě přidal spisovatele, malíře, fotografa a obuvníka 
jes
Naposledy upravil(a) VaclaIV. dne 11.01.2013 23:44, celkem upraveno 1 x.
Arogantní žvanil
To je smutné, že tě nezajímá historie rodné země. Ve škole se už dnes neučí předměty jako dějepis, hudební výchova...? Já vlastně ani nevím kolik ti je let a jestli je tohle vůbec tvoje rodná země.VaclaIV. píše:Tak takhle hluboku do minulosti nejdu
Takhle bych psal o kávovaru, včerejším dni, starých strunách, ale rozhodně ne o zemřelých lidech.VaclaIV. píše:Ti už neexistujou
Bože, nedovedl bych říct o svém tátovi, že už 16 let neexistuje
O to smutnější, že má v nicku jakousi referenci na Václava IV.Milan píše:To je smutné, že tě nezajímá historie rodné země.
- Nero
- Rádce
Jestli ti je autor jediného českého filmu oceněného Oscarem a Zlatým glóbem málo, tak opravdu nevím...VaclaIV. píše:Svěrák radši no comment :DD
Ale učí, jen to asi není natolik cool, abys tam musel dávat pozor.MilanT píše:Ve škole se už dnes neučí předměty jako dějepis, hudební výchova...?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Co jsem koukal tak jsem tu z českejch kapel co jsou známý i v zahraničí neviděl napsaný ještě Root a dnes už zaniklý Krabathor. Co se aktuálních kapel týče tak jsou známý mimo naše luhy a háje taky Modern Day Babylon ale to samozřejmě hlavně mezi lidma co poslouchaj djent.
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
-
stooges
Me spis zajimaji skupiny ktere maji ,,svuj sound,, a jejich tvorba je slyset v nejakem hudebnim zanru atd...
Neptal jsem se na to ktere kapely jsou zname v zahranici,kdo napsal nejvetsi HIT tady v CR. A co se tyce toho ze v hudebni tvorbe jsme prehlizeni jen kvuli tomu ze mame cestinu misto anglictiny je kravina. Je spousta hudebnich skupin ktere nezpivaji anglicky a dokazali udelat diru do sveta. (treba kraftwerk s pisnickou autobahn).
Neptal jsem se na to ktere kapely jsou zname v zahranici,kdo napsal nejvetsi HIT tady v CR. A co se tyce toho ze v hudebni tvorbe jsme prehlizeni jen kvuli tomu ze mame cestinu misto anglictiny je kravina. Je spousta hudebnich skupin ktere nezpivaji anglicky a dokazali udelat diru do sveta. (treba kraftwerk s pisnickou autobahn).
- Nero
- Rádce
No, spousta jich není. Pokud pomineš španělštinu a jednoho korejského šílence, tak globálních neanglických hitmakerů najdeš hodně málo. Čest výjimkám, ale moc jich opravdu není.stooges píše: A co se tyce toho ze v hudebni tvorbe jsme prehlizeni jen kvuli tomu ze mame cestinu misto anglictiny je kravina. Je spousta hudebnich skupin ktere nezpivaji anglicky a dokazali udelat diru do sveta. (treba kraftwerk s pisnickou autobahn).
Nicméně mám dojem, že tu nikdo netvrdil, že naše kapely jsou přehlíženy jen kvůli jazyku.
PetrPeter 1975 - 2008
Uvádět Root a Krabathor do tématu o mezinárodně stylotvorné české kapele, to je na cenu o nej OT příspěvek! 
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.