Yamaha CS1x-modulace

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
pepek
Bandzone: www.bandzone.cz/ametist

Yamaha CS1x-modulace

Příspěvek od pepek »

Vlastním yamaha cs1x..mám tak v nastavení možnost rozsahu modulace,avšak ať tam dám nejvyšší hodnotu či nejnižší a motám kolečkem,zvuk je furt stejný....kolečko se zdá být v pořádku,pitch bend funguje,tak mi to je divný,mělo by to být takový vibráto,pokud se nemýlím...díky za radu 8)
pepek

Re: Yamaha CS1x-modulace

Příspěvek od pepek »

nenašel by se někdo,kdo vlastní tento typ syntezátoru?
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Třeba našel, ale to musíš sám aktivně hledat a případně někoho oslovit, než jen čekat...
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=yamaha+cs1x
pepek

Příspěvek od pepek »

tyto odkazy jsem samozřejmě projel,proto se ptám,jestli se někdo nenajde..víceméně jsou to moje příspěvky
MilanT

Příspěvek od MilanT »

pepek píše:tyto odkazy jsem samozřejmě projel,proto se ptám,jestli se někdo nenajde
Tak to se samozřejmě omlouvám za mojí radu - odvodit si z těch příspěvků majitele těch kláves a napsat jim SZ nebo email. Ne všichni jsou tady 24/7. Ale to ty všechno víš a tak pardon.
pepek píše:víceméně jsou to moje příspěvky
Tohle nemyslíš doufám vážně :shock:
pepek

Příspěvek od pepek »

když jsou ty příspěvky z rocku 2011,dnes je téměř rock 2013,tak si nejsem jist,zda ten či onen člověk zde je,nicméně to je debata o hovně
PonyMoog203A

Příspěvek od PonyMoog203A »

pepek píše:Vlastním yamaha cs1x..mám tak v nastavení možnost rozsahu modulace,avšak ať tam dám nejvyšší hodnotu či nejnižší a motám kolečkem,zvuk je furt stejný....kolečko se zdá být v pořádku,pitch bend funguje,tak mi to je divný,mělo by to být takový vibráto,pokud se nemýlím...díky za radu 8)
Mne to tiež zo začiatku moja CS1x robila, ale prišiel som na riešenie. Stlač si tlačítko UTILITY a úplne napravo tým dvojtlačítkom ASSIGN CTRL NOprepni na hodnotu "1 ModDpth", je to vlastne ovládacia hodnota modulačného kolieska a ak je tam iná (2 a vyššie), tak koliesko nereaguje. Ručím za to, že ti potom bude modulácia fungovať ako má... :)
Spacesynth je sila. Spacesynth je energia. Spacesynth je budúcnosť. Budúcnosť je jasná, budúcnosť je SPACESYNTH.
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“