Yamaha CS1x-modulace
Pravidla fóra
-
pepek
- Bandzone: www.bandzone.cz/ametist
Yamaha CS1x-modulace
Vlastním yamaha cs1x..mám tak v nastavení možnost rozsahu modulace,avšak ať tam dám nejvyšší hodnotu či nejnižší a motám kolečkem,zvuk je furt stejný....kolečko se zdá být v pořádku,pitch bend funguje,tak mi to je divný,mělo by to být takový vibráto,pokud se nemýlím...díky za radu 
-
pepek
Re: Yamaha CS1x-modulace
nenašel by se někdo,kdo vlastní tento typ syntezátoru?
Třeba našel, ale to musíš sám aktivně hledat a případně někoho oslovit, než jen čekat...
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=yamaha+cs1x
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=yamaha+cs1x
-
pepek
tyto odkazy jsem samozřejmě projel,proto se ptám,jestli se někdo nenajde..víceméně jsou to moje příspěvky
Tak to se samozřejmě omlouvám za mojí radu - odvodit si z těch příspěvků majitele těch kláves a napsat jim SZ nebo email. Ne všichni jsou tady 24/7. Ale to ty všechno víš a tak pardon.pepek píše:tyto odkazy jsem samozřejmě projel,proto se ptám,jestli se někdo nenajde
Tohle nemyslíš doufám vážněpepek píše:víceméně jsou to moje příspěvky
-
pepek
když jsou ty příspěvky z rocku 2011,dnes je téměř rock 2013,tak si nejsem jist,zda ten či onen člověk zde je,nicméně to je debata o hovně
- PonyMoog203A
Mne to tiež zo začiatku moja CS1x robila, ale prišiel som na riešenie. Stlač si tlačítko UTILITY a úplne napravo tým dvojtlačítkom ASSIGN CTRL NOprepni na hodnotu "1 ModDpth", je to vlastne ovládacia hodnota modulačného kolieska a ak je tam iná (2 a vyššie), tak koliesko nereaguje. Ručím za to, že ti potom bude modulácia fungovať ako má...pepek píše:Vlastním yamaha cs1x..mám tak v nastavení možnost rozsahu modulace,avšak ať tam dám nejvyšší hodnotu či nejnižší a motám kolečkem,zvuk je furt stejný....kolečko se zdá být v pořádku,pitch bend funguje,tak mi to je divný,mělo by to být takový vibráto,pokud se nemýlím...díky za radu
Spacesynth je sila. Spacesynth je energia. Spacesynth je budúcnosť. Budúcnosť je jasná, budúcnosť je SPACESYNTH.