P.S. ukazoval sem kytaru i u p.Fily v Olomouckých hudebninách a ten mi potvrdil, že by takhle kytara drnčet neměla, takže snad nejsem úplný blázen
Najde se někdo fundovaný, kdo by mi seřídil Furcha?
Pravidla fóra
-
sergej.fedorov
Najde se někdo fundovaný, kdo by mi seřídil Furcha?
Zdravím všechny příznivce kytar, nenašel by se někdo, kdy by mi uměl udělat radost z mojí kytary? Typ kytary je G-41-CM cut.(a je to myslim ta základní řada-číslo bylo myslám 20 nebo 21, ale už si to nepamatuju přesně a na kytaře to napsané není) Už od novoty (2007) mi drnčí některé struny v některých polohách. První po čem jsem šel byla výška dohmatu, ale ať byl dohmat vysoký nebo nízký drnčení je pořád stejné. Jinak v prodejne Furch v Brně říkali, že to je v pohodě a že do toho asi moc mlátím, jenže mě to drnčí i při vybrnkávání, takže nevim
, nedávno jsem byl přímo v "továrně" u p. Furcha, a tam se mi věnoval velmi ochotně místní kytarmistr, ale drnčení sme stejně neodstranili (rovnání krku, zbroušení pražců, výměna kobylky a strun)...Možná moje technika pravé ruky není nejlepší, ale hrál jsem už i na jiné kytary a takhle otravně nedrnčely...Díky
Jinak jsem z Lipníka nad Bečvou, takže když se najde někdo v okolí Olomouce,Přerova, atd.. tak to bude dobré
, ale výlet si udělám samozřejmě kamkoliv 
P.S. ukazoval sem kytaru i u p.Fily v Olomouckých hudebninách a ten mi potvrdil, že by takhle kytara drnčet neměla, takže snad nejsem úplný blázen
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Najde se někdo fundovaný, kdo by mi seřídil Furcha?
Tak zkus zajet do Brna na zelňák do prodejny Furchu. Je to teda už dýl ale kamarád si tam kupoval kytaru a bez problému mu ji prodavač seřídil podle toho jak si řekl. Co si vzpomínám tak si tam nechal seštelovat i elektriku později.
Možná už se to změnilo.
každopádně by to taky mohla být vada co nejde odstranit ale to by ti ve Furchu mohli říct když jsi tam byl.
každopádně by to taky mohla být vada co nejde odstranit ale to by ti ve Furchu mohli říct když jsi tam byl.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Zkus p.Macha z Hodslavic.Je to obec u Nového Jičína.Je to člověk s maximálním citem pro nástroj.Sjíždí se k němu lidé z celé moravy a není drahý...
Zdeněk Macho
Adresa: workHodslavice 130
74271
Telefon: +420 734 656 001
E-mail: z.macho@tiscali.cz
Zdeněk Macho
Adresa: workHodslavice 130
74271
Telefon: +420 734 656 001
E-mail: z.macho@tiscali.cz
Furch S 23 SF
Furch OM 33 SR
Furch Yellow Plus CP 9 strings
Taylor Baby BT 1
Hughes and Kettner era 1
Furch OM 33 SR
Taylor Baby BT 1
Hughes and Kettner era 1
-
sergej.fedorov
super, dekuju moc za tip 
Nemáš zač.Pak dej vědět jak jsi dopadl... 
Furch S 23 SF
Furch OM 33 SR
Taylor Baby BT 1
Hughes and Kettner era 1
Furch OM 33 SR
Taylor Baby BT 1
Hughes and Kettner era 1
-
sergej.fedorov
tak už sem objednanej, tak sem zvědav...výsledek dám určitě vědět 
-
sergej.fedorov
taak, dnes sem si svou kytaru dovezl od pana Macha a ma reprezentacni formu. Takze s praci spokojenost, dekuji za tip
.
Ahoj
není za co.Dopředu jsem věděl,že tě pan Macho nezklame.Hlavně,že se dobrá věc podařila...
není za co.Dopředu jsem věděl,že tě pan Macho nezklame.Hlavně,že se dobrá věc podařila...
Furch S 23 SF
Furch OM 33 SR
Taylor Baby BT 1
Hughes and Kettner era 1
Furch OM 33 SR
Taylor Baby BT 1
Hughes and Kettner era 1
Také jezdím k Machovi. A také s Furchem. Takže pro ostatní zákazníky..... .....cena? S prací jsi spokojený,jako asi všichni.... Co Ti na ní dělal a za kolik?sergej.fedorov píše:taak, dnes sem si svou kytaru dovezl od pana Macha a ma reprezentacni formu. Takze s praci spokojenost, dekuji za tip.
Měl jsem podobný problém a byla to povolená výztuha krku stačilo jemně přitáhnout a byl klidsergej.fedorov píše: 26.12.2012 17:00 Zdravím všechny příznivce kytar, nenašel by se někdo, kdy by mi uměl udělat radost z mojí kytary? Typ kytary je G-41-CM cut.(a je to myslim ta základní řada-číslo bylo myslám 20 nebo 21, ale už si to nepamatuju přesně a na kytaře to napsané není) Už od novoty (2007) mi drnčí některé struny v některých polohách. První po čem jsem šel byla výška dohmatu, ale ať byl dohmat vysoký nebo nízký drnčení je pořád stejné. Jinak v prodejne Furch v Brně říkali, že to je v pohodě a že do toho asi moc mlátím, jenže mě to drnčí i při vybrnkávání, takže nevim, nedávno jsem byl přímo v "továrně" u p. Furcha, a tam se mi věnoval velmi ochotně místní kytarmistr, ale drnčení sme stejně neodstranili (rovnání krku, zbroušení pražců, výměna kobylky a strun)...Možná moje technika pravé ruky není nejlepší, ale hrál jsem už i na jiné kytary a takhle otravně nedrnčely...Díky
Jinak jsem z Lipníka nad Bečvou, takže když se najde někdo v okolí Olomouce,Přerova, atd.. tak to bude dobré
, ale výlet si udělám samozřejmě kamkoliv
P.S. ukazoval sem kytaru i u p.Fily v Olomouckých hudebninách a ten mi potvrdil, že by takhle kytara drnčet neměla, takže snad nejsem úplný blázen![]()
Jo furch má kytary stavěný na 12 struny a pokud natáhnete 10 je krk skoro rovný a vyztuha se musí povolit ale musí zustat zapřená šroubem aspoň trochu Přišel jsem na to náhodou hned po koupi a výměně na 10 struny a štelování krku
Píši z jiného duvodu jaký pražce by jste dali na furcha Furch Violet D-EM 48mm CNR Active P%o roce hraní a učení sem musel přebrousit pražce a jsou dá se říci už nízko Jinak sem četl že prostě se to stává ale po roce hraní začátečníka duchodce Hrával jsem za mládí a vrátil jsem se k tomu před rokem po 40 letech Hraji jen pro sebe a manželce na nervy
Taky by mě zajímalo, jaké pražce dává/dával Furch na kytary. Dokonce jsem psal na support, ale tam mi to nesdělili. Možná jsem měl být víc otravný a dohledali by mi toČárls píše: 15.12.2025 16:46 ... Po roce hraní a učení sem musel přebrousit pražce a jsou dá se říci už nízko Jinak sem četl že prostě se to stává ale po roce hraní začátečníka duchodce ...
Tak asi dám nechat JESCAR FS55090-S Stainless Steel Odpovídá to tomu co jsem naměřil na kytaře
Teď už je to na kytaráři až vyndá a změří pražec pořádně
Materiál: Nerezová ocel
Výška koruny (E): 1,40
Šířka koruny (B): 2,28
Tvar koruny: Standard
Teď už je to na kytaráři až vyndá a změří pražec pořádně
Materiál: Nerezová ocel
Výška koruny (E): 1,40
Šířka koruny (B): 2,28
Tvar koruny: Standard