Váš názor na Eastwood kytary

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...

Eastwood kytaru bych si koupil

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Peter Láng
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peter Láng »

RJ píše:Nehráli na tuto značku White Stripes?
Jack hraje na 1964 JB Hutto Model Montgomery Airline. To co teď dělá eastwood, je kopie té kytary.
impact

Příspěvek od impact »

Pokud někdo přemýšlíte o Eastwoodu, zkuste kouknout ještě na Reverend Guitars. http://www.reverendguitars.com/
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Mno vybral bych si asi:

Manta ray HB (tobacco burst) nebo Jetstream 390 (metallic blue)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Roundhouse 290, Daredevil 290 :-) taky pěkná značka
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

termyx píše:já bych do ní teda šel určitě...řekl bych že kvalitou je na tom hodně dobřeve svý cenový relaci...
a k "rádobyvintage"...přečtěte si nějakej článek, aby ste věděli na co se hrálo v šedesátejch letech :D (tzn. jsou to kopie originálů z půlky 20.století co se prodávají na ebayi i za 3000doláčů....)

edit: a k patvarům..náhodou tohle má styl..ale některý ty metalový sekery s vypletenejma kravinama na hmatníku- z toho se mi chce zvracet..
Takhle, nelíbí se mi všechny ty Airline, pro ty moc pochopení nemám, ty jsou tak přeplácaný až hrůza, ale proti gustu žádnej dišputát. Některý ty další tvary, třeba to znetvořený SG se mi taky dost hnusí, ty Wandre maj taky celkem dost, ty Birdy se mi taky moc nelíbí a ty obrácený straty-nestraty mě taky moc neoslovily. Ty překopávky LP jsou celkem pěkný a ty lubovky mě dost zaujaly. Ta lubová basa je fakt libová. Celkem pěkná je i ta kejtra s tim kovovym rezonátorem. Mám rád takový oldschool styl kytar, ale nic se nemá přehánět. BC Rich, Jackson aj. maj taky styl, sice ne ten tvůj, ale jsou taky zatraceně hezký a dobrý. Ale máš pravdu, pár těch Richů je fakt taky dost přeplácanejch :wink:
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
termyx

Příspěvek od termyx »

Stanley píše:BC Rich, Jackson aj. maj taky styl, sice ne ten tvůj, ale jsou taky zatraceně hezký a dobrý. Ale máš pravdu, pár těch Richů je fakt taky dost přeplácanejch :wink:
jo sry, se zvracením sem to neměl přehánět..chápu, že někomu se to líbí :) každej má holt svuj styl a největší umění je umět žít s těma, jejichž styl ti "nevoní" :D
to a to a za chvíli zas tohle
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

No Eastwood vznikl hlavne diky dlouholetemu sberateli panu Robinsonovi. Nekdy po roce 2000 se v nem zrodila idea, ze by zalozil firmu, ktera by delala co nejvernejsi kopie kytar, ktere se nevyrabi a hlavne, ktere jsou na dnesnich aukcich drazeny v cenach, ktere pro bezneho kytaristu predstavuji dost problem a ne kazdy by s kouskem starym 30, 40 i 50 let vysel na podium. Z tohoto hlediska si myslim, ze je to celkem hezka sluzba nam obycejnym lidem. Firma je to kanadska, nejakou fabriku ma v Korei a v Cine(ted nevim). Udajne tam na ne dohlizi kontrolori kvality a kazdy kus prochazi nejakym testovanim, to ale neni nic prekvapujiciho ze ... jak jsem rikal, ja jsem s firmou spokojeny, se samotnym panem Robinsonem jsem si vymenil par informacnich e-mailu, je to vstricnej clovek, na vse rad odpovedel. Tim nechci delat Eastwoodu reklamu, ale urcite si zaslouzi, aby se minimalne o teto firme mluvilo :)
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

tohle jedny z tech nejhezcich kytar na svete!Proste děla!Takovy neokoukaný tvary jen tak nekdo nema....Uz me rozciluje jak ma kazdej jen strata,les paula,nebo ibanez.Nezajimavej zvuk...pro me.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

Tak ty reverendy mi pridou teda o dost hezci nez ty Eastwoody, ale asi bych si zadnou z nich nekoupil :D
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Taky se mi víc líbí ty Reverendy, jsou takový odměřenější, jednodušší :) Oboje ale má něco do sebe, poslední dobou se nějak odkláním od metalu spíš k jazzu a funky, takže se těmhle věcičkám opravdu nebráním :D Člověk se nesmí bát zkoušet nové věci :)
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
barty

Příspěvek od barty »

dají se tyhle kytary sehnat někde v čr?
Purple haze all in my brain
Lately things just don’t seem the same
Actin’ funny, but I don’t know why
’scuse me while I kiss the sky
termyx

Příspěvek od termyx »

asi tak dobře jako starej shelby mustang :lol:
nejbližší je němeko... koukni na www.eastwoodguitars.com
a na dealery
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Neni tu nahodou nekdo, kdo drzel v ruce Airline Tuxedo?
http://www.eastwoodguitars.com/GTRs/tux ... do_frm.htm
Obrázek
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

Koupili byste si eastwood kytaru?
Ano, kdybych měl peníze, protože všechno je lepší než můj Squier BulletStrat za 3000,- :lol:
A přestože riskuju nařčení z toho, že nerozumím nástrojům, některé ty tvary se mi líbí.Přinejmenším neoukokaností :)
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Chysta se hromadna objednavka Eastwood kytar, minimalne 6-7 kytar (podminky k distribuci/zastoupeni), aby u nas v CR bylo mozno si primo v budoucnu kytaru od Eastwoodu objednavat. Pokud je tu nekdo, kdo uvazuje nad koupi (vazni zajemci ale...), tak at napise PM. Bude to v kazdem pripade vyhodnejsi z hlediska nakladu...
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Heh, kdybych už neměl toho Schectera, tak bych určitě do nějakého kousku od nich šel :)
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LarryColl »

Nevim tvary se mi moc nelibi ale nedavno jsem cetl v Total Guitar clanek o Eastwood GP a tam tu kytaru vynasely do nebe, ze je prej uplne uzasna
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Já bych do eastwoodu v klidu šel , některé modely se mi dost líbí , a Gp vypadá teda dost luxusně
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
termyx

Příspěvek od termyx »

mno lucille mě pomalu začíná štvát... takže bych možná zájem měl..ale teď musim pořešit úplně jiný problémy..uvidíme tak v průběhu měsíce 8)
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

To jsou hrozny kytary,fuj :x ,tu bych si nevzal ani zadara,a kdyz jo tak by byla hned ten den na inzeratu :)

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“