Volejte administrátora

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
JohnyWM

Re: Volejte administrátora

Příspěvek od JohnyWM »

Pokud bych se regnul někde na fóru a přišla mi zpráva "čti nebo chcípni" tak napíšu adminovi, že má iq houpacího koně a ať si to strčí všichni víme kam. Mimo to bych na dané fórum už ani nepáchnul a raději bych šel jinam.
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

A co když by nebylo kam jinam, protože to fórum by ti šetřilo jako jediné hodiny a dny práce? Myslím, že bys hodně rychle sklopil uši jako všichni ostatní.

Na elektrobastlírně, dostávám zas čočku já jako ňouma. A zdejší administrátor tu rozhodně nikoho nešetří.
Naposledy upravil(a) dayslypper dne 3.02.2013 16:39, celkem upraveno 1 x.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

No minimálně to působí dost primitivně.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
JohnyWM

Příspěvek od JohnyWM »

Vždycky se dají najít alternativy, třeba v zahraničí. souhlas s Bummerem
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

dayslypper píše:Na elektrobastlírně, dostávám zas čočku já jako ňouma.
To chapu :)
Hodně budem někde...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Dayslyppere, jistě jsi natolik inteligentní, abys sám věděl, co jsou priority na jakémkoli webu vlastněném a provozovaném komerční entitou. Že se zde s uživatelem musí jednat, alespoň z jisté části, s jako potenciálním zákazníkem, co fóra využívá místo informační linky, či sem tou linkou byl odkázán (ano, tak to také funguje). Nemyslím si, že je toto třeba komukoli sáhodlouze vysvětlovat.

Nevím, co je cílem tvého boje s internetovými větrnými mlýny (není problém si dohledat, jak vystupuješ na jiných fórech, nejsme tu jediným trnem v tvém oku, že...), ale minimálně zde to působí dojmem, že v tom jsi sám.

Pokud jde o jádro této diskuze - editace příspěvků byla zakázána z důvodů výše popsaných. Pokud máš nutnost editovat jakékoli své staré příspěvky, bylo ti nabídnuto (stejně jako by bylo komukoli jinému), abys kontaktoval moderátory a ti za tebe příspěvek rádi zeditují. Není to jakkoli nestandardní praxe, funguje to tak i jinde, ale to sám víš. Nikdo krom tebe s tím problémy nemá. Z mé strany k tomu není co více dodat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Dobře, že jsi si dal tu práci a vyštrachal 4 roky staré vlákno na Superfóru. :lol: Právě to, že jste přebrali manýry odsud, se mi živě vybavilo a štvalo mě to o to víc. Zde už taky skoro nic nepíšu. Akorát ještě doplním odkazy na wiki do úvodních příspěvků mnou založených vláken.
SUK píše:
dayslypper píše:Na elektrobastlírně, dostávám zas čočku já jako ňouma.
To chapu :)
Ano a to je právě o tom, když mi nějaký člověk z oboru, ve kterém nejsem doma, řekne oprávněně, že jsem lempl, tak to dokážu přijmout, na rozdíl od mnohých.
JohnyWM píše:Vždycky se dají najít alternativy, třeba v zahraničí. souhlas s Bummerem
V případě mého fóra, o kterém mluvím, nedají a ani by to nemělo smysl je vytvářet.

I když v případě mého působení zde je to velice dobrý nápad. Protože bych rád navštěvoval spíš nějaké nezávislé fórum, kde se víc řeší, než klábosí.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

dayslypper píše: Akorát ještě doplním odkazy na wiki do úvodních příspěvků mnou založených vláken.
Fajn, plánuješ-li to dělat hromadně, ocenili bychom, kdybys to neřešil po SZ, ale využil ohlašovacího tlačítka u každého příspěvku s tím, co se tam kam má doplnit. Jakmile si toho někdo všimne, bude to doplněno.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

MilanT píše:Já osobně nemoderuji dlouho, ale co už jsem dostal hanebných SZ a co jsem se na sebe dozvěděl...
Sorry za OT ale nemůžu se nezeptat: Co se vám to tu poslední dobou množí za pitomce? Myslel jsm že to bude jen předvánoční nával lidí, které odkázali na fórum, aby věděli co koupit; s tvým kultivovaným vyjadřováním mi to hlava nebere...

Moc sem poslední dobou nechodím*, ale počet a chování "těch, kteří jsou nebezpeční ze všech stran" mě celkem zaráží; buď už jsem si stihl idealizovat vzpomínky nebo se fórum začíná blížit k pomyslné hranici maximálního zalidnění před zahlcením blby :( Díky všem barevným za dobrou práci, všem, kterých se to týká, za užitečné příspěvky a konstruktivní diskuse, a přeji pevné nervy.

*) Nějak není čas (zkouškové a předtím čtvrt roku pravačka v sádře), nemám se moc na co ptát a poslední dobou mám pocit že všechno, co můžu předat, už tu bylo napsáno - hardware se nevyvíjí, na home-made není čas a na teorii tu máme větší borce. Občas ale rád nakouknu a sem tam něco cancnu, pokud se k tomu můžu užitečně vyjádřit. Tento příspěvek je vícméně taková sentimentální výjimka; vím, že to nikomu a ničemu nepomůže, jen se mi po vás zase zastesklo a výše popsaný jev mi v poslední době trochu dělá starost.
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

woro90-1 píše:Co se vám to tu poslední dobou množí za pitomce?
Nastesti se tu mnozi jini pitomci, ja jsem takovej pitomec, ze se ani rozmnozit neumim :mrgreen:

Btw, by me zajimalo, jestli tento post ma neco spolecnyho s predchozimi prispevky nebo ne :)
Hodně budem někde...
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Ano, asi o dvě nebo tři stránky zpátky.
Tengli

Příspěvek od Tengli »

Haló... Nějak nejdou vkládat fotky... Aspoň mě tedy ne,že.... Zmiňoval to už Kocour v Home made... Tož tak...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Trošku víc detailů by neuškodilo - přes tag [img], [rimg] nebo jako přílohu? Jaký typ souborů?

Jak jsem zmiňoval zde oznameni/migrace-na-phpbb3-t6378.html#p593254 , přecházíme na nový server a je možná nějaká omezená funkcionalita, pokud jde o přílohy.

PetrPeter 1975 - 2008
Tengli

Příspěvek od Tengli »

Jako přílohu. Jinak jsem PC lama. Funguji jen z tácku(iPad). Tak sorry za nedetailnost. Ale již jsem se naučil být trpělivý... :) tak kvůli mě to neřeš. Oznámení jsem četl až post :oops: Ale kdyby mi někdo poradil jak vložit avatara z iPadu 2 byl bych vděčný. Píše mi to že jsem (těsně) velký ale nemůžu přijít na to jak v tácku změnit vel.fotky.... Prostě lama! Tož tak...

Tohle mi to hlásí na tu přílohu: Nemohu odeslat soubor na ./files/37755_76f13d75dd91ca95e14d6d55063c32dc
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Možná je to stejné jako na bazaru, kdy nemůžeš mít v cestě názvu souboru diakritiku (nejlépe i bez mezer), jinak ti ji to nevezme.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Souvisí to se změnami nastavení při tom převodu na Winy. Testovali jsme kopii, ale chyba u nahrávání příloh nám unikla. Už jsem to dal VladoviM vědět, bohužel o víkendu možná nezareaguje.

PetrPeter 1975 - 2008
Tengli

Příspěvek od Tengli »

Co ty přílohy? Pořád nic? Nebo je chyba na mém příjmači....? :?
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

VladaM uz o tom vi a dela na tom. Vcera se uz zdalo, ze to bude slapat, ale porad tam je nejaka chyba.

PetrPeter 1975 - 2008
lathur

Příspěvek od lathur »

Nero píše:VladaM uz o tom vi a dela na tom. Vcera se uz zdalo, ze to bude slapat, ale porad tam je nejaka chyba.
Že by Windows? :twisted: Sorry, ale neodolal jsem. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
Tengli

Příspěvek od Tengli »

Tak zdá se,že s okny se nám daří... Přibyla spousta nových zahraničních účastníků....
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“