B.C Rich - warlock
Pravidla fóra
- the_nameless
B.C Rich - warlock
Jestli tu má někdo zkušenost s tímto warlockem od B.C. Riche tak mi pls. o ni neco napište. Třeba jak jste spokojeny se zvukem a pod.Chystám se totiž ke koupi. Dik
Ja už sem na to hrál a když to tak nějak dám dohromady tak :
Zvuk to čistý , hutný , prostě na ten metal a tvrdší hudbu , čistej kanál (kombo kustom) bylo moc pěkné ,¨docela dlouhý susait maj tyhle modely ..
Dále mě teda překvapilo že tyhle kytary (možná je to jen tenkonkretní typ ) trochu přepadaj na palici ..... Pražec a krk to mnělo pohodlný takže pro solovou hru je to ideál .... Možná bych doporučil výměnu jednoho snímače (u krku ) za R.M Pickup ...
Typ kytary : B.C.RICH - WARLOCK MM
Moje hodnocení : 8,5/10
Zvuk to čistý , hutný , prostě na ten metal a tvrdší hudbu , čistej kanál (kombo kustom) bylo moc pěkné ,¨docela dlouhý susait maj tyhle modely ..
Dále mě teda překvapilo že tyhle kytary (možná je to jen tenkonkretní typ ) trochu přepadaj na palici ..... Pražec a krk to mnělo pohodlný takže pro solovou hru je to ideál .... Možná bych doporučil výměnu jednoho snímače (u krku ) za R.M Pickup ...
Typ kytary : B.C.RICH - WARLOCK MM
Moje hodnocení : 8,5/10
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- the_nameless
dik...taky jsem se chtel zeptat na hrani v sedě...je to v poho,nebo si ho budu muset posazovat jako flyingy???
a to kombicko kustom se mi moc nezamlouva, kamos ho dotahl nedavno do zkusebny a ten zvuk se mi tolik nelibil.....ale premyslel jsem o nejakym behringru
http://eshop.kytary.cz/behringer-kytaro ... ringer:1:0
na ty jsem hral a libylo se zvukem jsem byl max spokojeny....ale neim....
znova diky
a to kombicko kustom se mi moc nezamlouva, kamos ho dotahl nedavno do zkusebny a ten zvuk se mi tolik nelibil.....ale premyslel jsem o nejakym behringru
http://eshop.kytary.cz/behringer-kytaro ... ringer:1:0
na ty jsem hral a libylo se zvukem jsem byl max spokojeny....ale neim....
znova diky
No vsede se s nim hraje taky pekne,muzes ho mit bud zasazeny o stehno tim vklinenim(hlava smeruje vzhuru),nebo normalne vodorovne se zemi... Jinak kamosovi trochu vadily vic vystouple snimace,ale na to si zvyknes...
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- the_nameless
- the_nameless
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Vono se to nezdá, ale ten tvar je zatraceně dobře promyšlenej, já měl warlocka v ruce nejednou a je to dost pohodlná kytara jak v sedě, tak na stojáka. Tomu Behringerovi bych se vyhnul, ale o tom zas v jiném threadu.
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Ale zněj, toho se neboj. Viděls někdy metalovou kejtru na který by nezněly? Náš kytarista má Warlocka bez rohů a zní pěkně. Druhej má Warlocka s rohama a taky zní pěkně. Když je umíš hrát pořádně, tak by neměl bejt problémthe_nameless píše:jo jeste jsem se chtel zeptat na umělý flažolety....slyšel jsem ze warlocku nezneji moc výrazně.....docela rád si blbnu s vypískáváním tak by me to trochu mrzelo.....
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, pro mě to byla vlastně druhá elektrika, co jsem kdy držel v ruceNuker1993 píše:V sedě luxus a ve stoje taky akorát je to takový divný když seš zvyklej na strata a pak v ruce takovej satanskej nastroj ja se toho bál
Já teda Warlocka doma mám...(a celkem mě dostávaj řeči že to agátový tělo nezní hutnějc než mahagonový...zajímalo by mě proč by firma, která vyrábí kytary pro tvrdý styly,což jsou správný styly jen tak btw., dělala kytary z blbýho dřeva)...hraje se mi na ní dobře jen jsem přemýšlel o výměně snímače u kobylky...a jinak ty flažolety na ní celkem zněj jen nevím jestli je to rukama nebo aparátem...nejspíš obojím ale to co slyším třeba od takovýho Mika ze slipknotů z toho nikdy nevykouzlím:-D
B.C.Rich Warlock(body art collection)
- the_nameless
Dik.uz mi prisel.A ten zvuk je vazne sukezni.presne to co jsem potreboval.Hned jak jsem ji posadil na nohu uz jsem se do ni zamilovalCalex99 píše:Já teda Warlocka doma mám...(a celkem mě dostávaj řeči že to agátový tělo nezní hutnějc než mahagonový...zajímalo by mě proč by firma, která vyrábí kytary pro tvrdý styly,což jsou správný styly jen tak btw., dělala kytary z blbýho dřeva)...hraje se mi na ní dobře jen jsem přemýšlel o výměně snímače u kobylky...a jinak ty flažolety na ní celkem zněj jen nevím jestli je to rukama nebo aparátem...nejspíš obojím ale to co slyším třeba od takovýho Mika ze slipknotů z toho nikdy nevykouzlím:-D
a s tim srovnavanim s mahagonem souhlasim. Kamos ma RG fixed od IBANEZu a ta je z mahagonu ....ale pritom kdyz hraju na meho agatoveho warlocka prijde mi ten zvuk tvrdsi....
B.C.Rich -warlock (bronce series),kombo(Soundking)60W
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod.
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod.
- the_nameless
- Jens Ludwig
- Odborník
Kamos ho ma v obycejnym kufru od warwicku za cca 1000,- co prodavaj na kytarach...kdyztak jim napis maila,nebo zavolej oni by ti to tam meli zkusit dat,pokud budou hodni... 
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±