B.C Rich - warlock

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
the_nameless

B.C Rich - warlock

Příspěvek od the_nameless »

Jestli tu má někdo zkušenost s tímto warlockem od B.C. Riche tak mi pls. o ni neco napište. Třeba jak jste spokojeny se zvukem a pod.Chystám se totiž ke koupi. Dik
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Ja už sem na to hrál a když to tak nějak dám dohromady tak :

Zvuk to čistý , hutný , prostě na ten metal a tvrdší hudbu , čistej kanál (kombo kustom) bylo moc pěkné ,¨docela dlouhý susait maj tyhle modely ..
Dále mě teda překvapilo že tyhle kytary (možná je to jen tenkonkretní typ ) trochu přepadaj na palici ..... Pražec a krk to mnělo pohodlný takže pro solovou hru je to ideál .... Možná bych doporučil výměnu jednoho snímače (u krku ) za R.M Pickup ...

Typ kytary : B.C.RICH - WARLOCK MM

Moje hodnocení : 8,5/10
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
the_nameless

dik...taky jsem se chtel zeptat na hrani v sedě...je to v poho,nebo si ho budu muset posazovat jako flyingy???
a to kombicko kustom se mi moc nezamlouva, kamos ho dotahl nedavno do zkusebny a ten zvuk se mi tolik nelibil.....ale premyslel jsem o nejakym behringru
http://eshop.kytary.cz/behringer-kytaro ... ringer:1:0
na ty jsem hral a libylo se zvukem jsem byl max spokojeny....ale neim....
znova diky
D.e.x.t.R
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.e.x.t.R »

tak popřípadě si dokoupíš krabičku..:-)
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

No vsede se s nim hraje taky pekne,muzes ho mit bud zasazeny o stehno tim vklinenim(hlava smeruje vzhuru),nebo normalne vodorovne se zemi... Jinak kamosovi trochu vadily vic vystouple snimace,ale na to si zvyknes...
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
the_nameless

mno pokud jde o pedal tak do budoucna hodne premyslim na death metalem od DIGITECHU :) ....udajne vyvyne nejvetsi skresleni co tyto slapky umej ale neim mno :?: ....jeste uvidim....
a diky
the_nameless

jo jeste jsem se chtel zeptat na umělý flažolety....slyšel jsem ze warlocku nezneji moc výrazně.....docela rád si blbnu s vypískáváním tak by me to trochu mrzelo.....
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Vono se to nezdá, ale ten tvar je zatraceně dobře promyšlenej, já měl warlocka v ruce nejednou a je to dost pohodlná kytara jak v sedě, tak na stojáka. Tomu Behringerovi bych se vyhnul, ale o tom zas v jiném threadu.
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

the_nameless píše:jo jeste jsem se chtel zeptat na umělý flažolety....slyšel jsem ze warlocku nezneji moc výrazně.....docela rád si blbnu s vypískáváním tak by me to trochu mrzelo.....
Ale zněj, toho se neboj. Viděls někdy metalovou kejtru na který by nezněly? Náš kytarista má Warlocka bez rohů a zní pěkně. Druhej má Warlocka s rohama a taky zní pěkně. Když je umíš hrát pořádně, tak by neměl bejt problém 8)
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

V sedě luxus a ve stoje taky akorát je to takový divný když seš zvyklej na strata a pak v ruce takovej satanskej nastroj ja se toho bál :-D
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Nuker1993 píše:V sedě luxus a ve stoje taky akorát je to takový divný když seš zvyklej na strata a pak v ruce takovej satanskej nastroj ja se toho bál :-D
Hehe, pro mě to byla vlastně druhá elektrika, co jsem kdy držel v ruce :lol: Před tim asi dvakrát strata a pak warlock
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Tak to se máš mě už se doma taky wálí jeden warlock a už sme si na to zvyknul kdepak ale b.c rich na washburna nemá :D
Calex99

Příspěvek od Calex99 »

Já teda Warlocka doma mám...(a celkem mě dostávaj řeči že to agátový tělo nezní hutnějc než mahagonový...zajímalo by mě proč by firma, která vyrábí kytary pro tvrdý styly,což jsou správný styly jen tak btw., dělala kytary z blbýho dřeva)...hraje se mi na ní dobře jen jsem přemýšlel o výměně snímače u kobylky...a jinak ty flažolety na ní celkem zněj jen nevím jestli je to rukama nebo aparátem...nejspíš obojím ale to co slyším třeba od takovýho Mika ze slipknotů z toho nikdy nevykouzlím:-D
B.C.Rich Warlock(body art collection)
Calex99

Příspěvek od Calex99 »

Jo a k tomu efektu teda na death metal jsem nehrál...jen že kdyby si chtěl metal mastera tak se mu vyhni velkým obloukem to co o něm píšou se realitě nepodobá ani trošku:-D
B.C.Rich Warlock(body art collection)
the_nameless

Calex99 píše:Já teda Warlocka doma mám...(a celkem mě dostávaj řeči že to agátový tělo nezní hutnějc než mahagonový...zajímalo by mě proč by firma, která vyrábí kytary pro tvrdý styly,což jsou správný styly jen tak btw., dělala kytary z blbýho dřeva)...hraje se mi na ní dobře jen jsem přemýšlel o výměně snímače u kobylky...a jinak ty flažolety na ní celkem zněj jen nevím jestli je to rukama nebo aparátem...nejspíš obojím ale to co slyším třeba od takovýho Mika ze slipknotů z toho nikdy nevykouzlím:-D
Dik.uz mi prisel.A ten zvuk je vazne sukezni.presne to co jsem potreboval.Hned jak jsem ji posadil na nohu uz jsem se do ni zamiloval :D taky mi skvele sednul krk.prijde mi uzsi nez u stratek a hraje se na nem paradne. Jo a ty flazolety jsou v pohode. naopak mi prijde ze zneji piskave jak maji ale navic v tom je neco drsnejsiho(jokoby hlubsiho) neim esi to je tim agatem bo snimacema ale dost se mi to liby.
a s tim srovnavanim s mahagonem souhlasim. Kamos ma RG fixed od IBANEZu a ta je z mahagonu ....ale pritom kdyz hraju na meho agatoveho warlocka prijde mi ten zvuk tvrdsi.... :wink:
B.C.Rich -warlock (bronce series),kombo(Soundking)60W
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod. ;)
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

V těchle cenovejch relacích stejně rozdíl nepoznáš, jinak je možný, že akát má trochu hrubší zvuk než mahagon
the_nameless

jeste prosimvas....Asi toho warlocka do futralu od stratky nenarvu co?!?
B.C.Rich -warlock (bronce series),kombo(Soundking)60W
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod. ;)
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

pokud máš přesně tvaovanej, ta ne, jinak pukud bude kufr nějakej univerzál, tak by se to mohlo povést - navíc v popisu toho kufru by mělo bejt uvedeno, co se do něj všechno vleze
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Y06hurt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Y06hurt »

Kamos ho ma v obycejnym kufru od warwicku za cca 1000,- co prodavaj na kytarach...kdyztak jim napis maila,nebo zavolej oni by ti to tam meli zkusit dat,pokud budou hodni... :wink:
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly

1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Warlock je o něco delší než strat, takže to asi neklapne, kup si nějakej univerzál
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“