Marshall
Pravidla fóra
Re: Marshall
Zdravím.Chtěl bych se zeptat? Nemáte někdo český manuál k JVM 205H? Dík
Upřímně nechápu k čemu bys ho potřeboval
... http://www.marshallamps.com/downloads/f ... %20Eng.pdf tady máš anglickej tak kdyby jsi potřeboval něco konkrétního přeložit tak řekni.
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Dají se tam nastavovat a ukládat zvuky tak by mě zajímal postup.
Zmáčkneš tlačítko FOOTSWITCH (jednou) a podržíš tlačítko na který to chceš nastavit (na Footswitchi) 3 sekundy >>> Tím nastavíš na to tlačítko stav v jakym je zrovna tvuj aparát nastavenej (Master volume, kanál, mód, reverb a efektovou smyčku ... !ne nastavení EQ!)
Pokud chceš aby nějaký tlačítko na FS fungovalo jako jedno z těch co je na aparátu tak podržíš FS tlačítko na 3s a přitom zmáčkneš to tlačítko na aparátu který chceš ovládat.
Pokud chceš resetovat nastavení FS na jeho tovární nastavení tak odpojíš kabel od switche, zmáčkneš a podržíš 4. tlačítko na FS, připojíš kabel a pustíš tlačítko.
Snad to pomohlo pokud byl problém s porozuměním AJ
. Jenom pro úplnost to jsem převzal z toho manuálu, tento aparát nevlastním.
Pokud chceš aby nějaký tlačítko na FS fungovalo jako jedno z těch co je na aparátu tak podržíš FS tlačítko na 3s a přitom zmáčkneš to tlačítko na aparátu který chceš ovládat.
Pokud chceš resetovat nastavení FS na jeho tovární nastavení tak odpojíš kabel od switche, zmáčkneš a podržíš 4. tlačítko na FS, připojíš kabel a pustíš tlačítko.
Snad to pomohlo pokud byl problém s porozuměním AJ
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
------------
Ok.Dík za info.Hned to vyskouším
- Alternátor
Zdravím přátelé, mám jen menší dotaz. Setkali jste se někdo s kombem JTM60 a máte s ním nějaký zkušenosti? Četl jsem o něm na zahraničních forech, že je špatně koncepčně řešené a žár z lamp po čase začne tavit obvody, nicméně pozdější modely už by měly být vychytané. Docela mě to kombíčko zaujalo, obzvlášť za tu cenu http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum .
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Marshall SL5
poprvé po dlouhé době, co mě nějaký Marshall zaujal na první poslech z ukázky...
poprvé po dlouhé době, co mě nějaký Marshall zaujal na první poslech z ukázky...
To sice ano, ale u Thomanna je předběžná cena 18 000Kč za tohoto 5W prcka. Takže nas*at a rozmazat za tuhle cenu
.
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Nezní to špatně.
Jinak mě napadá, ten Marshall má nějakou zálibu v levácích?
Jinak mě napadá, ten Marshall má nějakou zálibu v levácích?
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- Alternátor
Dobrý je, že se konečně poučili a i do nízkowattovýho komba konečně dali 12" repro a navíc V30. Ta EL34 v konci mi na pětiwatt příjde zvláštní a zajímalo by mě, jestli vůbec půjde vytavit. Sice zajímavá hračka, ale působí to na mě stejně, jako ty 50th anniversary. Plácnem na to Slashův podpis a pěkně našponujem cenu.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
V konci toho Slashe by měla být EL84, oni to nejspíš popletli.
- Alternátor
Je to možný, ale na Marshallským foru už jedou komentáře o tom, jak z toho všichni tu EL34 slyší a jak skvěle z toho hraje. No nevím, já to nepoznám.
Já jsem tohle kombo zahlédl v premierguitar a tam uváděli EL84, ale třeba je tam fakt EL34, což by bylo asi docela fajn
Jsem na to zvědavý, z ukázek to nezní špatně, mohlo by to být po dlouhé době kombo od Marshallu, které se povedlo 
Ano, zvukově vypadá zatím zajímavě- bohužel ale kvůli té ceně si na něj většina z nás zahraje možná tak v hudebninách
. A to mi přijde fakt škoda:(. Jen aby Marshall neztratil obchod v další konkurenci. Poslední dobou fakt nic zajímavého neudělal, ale prodává to za neuvěřitelné ceny.
No hele Bejku, na druhou stranu -- jestliže za ty prachy dostaneš hi-end aparát, tak je ta cena dobrá. Pokojíčkových hráčů, kteří vyhodili za svou aparaturu nesrovnatelně víc je určitě hodně. Srovnej to s Bad Caty, Matchless a pod. a jseš zpátky na zemi.
Mně se to z té ukázky taky docela líbilo. Rozhodně víc než ty DSL. S tou slashovou osmistovkou to takhle z videa zní srovnatelně.
Mně se to z té ukázky taky docela líbilo. Rozhodně víc než ty DSL. S tou slashovou osmistovkou to takhle z videa zní srovnatelně.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Joo, jasně, že někdo kdo je zakačkovanej a má rád Slashe může mít v každý místnosti jedno
. Stejně si ale myslím, že to už alespoň podle ukázek zní obstojně, ale stejně tam bude nejvíc dělat nápis Marshall a podpis Slashe k tomu- takže si myslím, že to zas takovej Hi-end nebude za ty peníze (těžko soudit dopředu, ale takhle to zatím vidím já). Těžko soudit podle jedný ukázky, ale počkáme si až bude někde k vyzkoušení. Ale neodpustím si říct, že 18 000Kč bych za to nedal ani kdybys byl v balíku a to mám zvuk Slashe rád. Ale nějak ztrácím důvěru v Marshallovské "nové" koncepty tak snad už to SL5 nějak prolomí alespoň zvukově.
Marshall SL5 info
http://www.marshallroadhouse.com/viewto ... 60&t=13007
http://www.marshallroadhouse.com/viewto ... 60&t=13007
SX Stratocaster
- Alternátor
Nevím no, ale určitě bych dal radši 18 000,- za tenhle pětiwatt s 12" V30 než 19 500,- za DSL1 s 8" reprem... Jinak Marshall ve svém oficiálním videu u SL5 opravdu uvádí EL34. Nicméně já jsem plně spokojen s DSL15, takže místo ní žádnou další náhradu hledat nepotřebuju 
Vypadá hodně dobře. Škoda, že nedělají i hlavu.Už dlouho mi hlodá v hlavě JCM 1, tohle by byl zajímavý konkurent i přes mou averzi k V30