ALESIS Multimix 8 (http://www.music-city.cz/alesis-multimi ... 16302.html#)
a aby toho nebylo málo AKAI EIE PRO (http://www.music-city.cz/akai-eie-pro-5444.html).
Tak teď v tom mám slušnej guláš.
Tak bych řekl, že se mi to smrsklo na AKAI EIE a Fast track Ultra (pokud c600 neumí nic navíc, nemá význam o tom přemýšlet). Ale furt nemůžu překousnout těch 5.200,- za stroj, který jsem si neozkoušel (resp. není na něm žádná záruka). Ale vidina 6-ti separátních stop je přímo skvělá. Ach jo.pavlii píše: Alesis ale neumí nahrát 8x stopy do počítače svým USB rozhranním ... AKAI EIE Pro je taky OK zvukovka.
...V tomhle duchu není zase C600 o tolik dražší, nicméně ve světle toho, že je jen 4 In (vstupy 1 a 2 jsou jen dublované vpředu s Hi-Z modifikací), tak je vlastně dražší - nenabídne ti nic navíc, co se záměru na točení bicích týče.
P.
Není to pravda, zvukovka je opravdu 6 In, nicméně dva vstupy jsou digitální (S/PDIF), takže pro jejich využití (například pro mikrofon) je potřeba předzesilovač s S/PDIF výstupem.pavlii píše:...je jen 4 In (vstupy 1 a 2 jsou jen dublované vpředu s Hi-Z modifikací)... < myšleno zvukovka C600
četl sem v muzikusu recenzi na tu Alesis Multimix8 Usb, která umela jen stereo , byla tam potiž i s latenci , autor članku spomenul , že rada Multimix8 usb 2.0 to má už odstraneno a taky , že umí slušnej multichannel , 8 channel recording .Moleek píše:Já to taky nevím jistě, ale mám dojem, že už jsme to někdy řešili, že řada USB umí do PC jen Stereo, řada USB2.0 už by měla víc
Jak se tak zběžně dívám, ESI UGM96 má dva instrument vstupy Hi-Z (jeden přepínatelný na mikrofonní) a dva výstupy (na sluchátka), takže její hlavní výhodou bude nahrávání dvou lidí zároveň při jamování. ESI nemá linkové vstupy (např. pro nahrávání kláves, el. bicích, apod.).toms57 píše:Hendrek: vidím že máš Lexicon ALPHA, myslíš že mezi těmito kartami je nějaký výrazný rozdíl ?

Bylo to peklo ji rozchodit, ale už šlape jak potřebujimajso píše:Alphu by som určite nebral, tie drivre sú des.