Jakej box k JCM 800 2204?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
rasomaso

Jakej box k JCM 800 2204?

Příspěvek od rasomaso »

Cau, mam v planu v dohledny dobe zakoupit JCM kopii od Ceriatone. Ted by me ale zajimalo jakej byste mi k tomu doporucili box? Potrebuju 4x12 (jinak bych to ani nekupoval, potrebuju zvysit hlasitost), hraju primarne na strata s SSH snimacema (takovej punk/blues-rock/ska), ale je mozny ze casem pudu do Gibsonu nebo neceho kvuli jinymu projektu co mame s kamosema (je to takovej mix grunge a hardcore). Tak ted by me zajimalo co byste mi doporucili za repro a co byste mi doporucili koupit za novej box z kramu. Chapu ze treba bude mit lepsi zvuk nejaka kombinace repraku, ale pokud bych to presne nenasel na bazaru tak to jsou dalsi prachy za repro a uz tak do toho nacpu dost lol. Tak povidejte, jsem zvedavej. :)
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakej box k JCM 800 2204?

Příspěvek od Kinx »

greenback, G12T75, V30, H30. s ani jednim chybu neudelas, ja preferuju s osmistovkou teda ty prvni tri :)

k marshallu klidne marshall, se vsema zminovanejma boxy delaj. urcite chces bednu novou z kramu? 1960A s Tckama jde v peknem stavu sehnat z bazaru do deseti tisic uplne v klidu.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

To jeste uvidim, asi penize rozhodnou. :D
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

šel bych do klasiky 1960A...
reason

Příspěvek od reason »

Kinx píše:greenback, G12T75, V30, H30. s ani jednim chybu neudelas
je to tak. každý z těch repráků obrazně řečeno "definuje" určitý styl hudby. Téčka byla nejvíc do hard rocku, V30 měly sametovější průběh, H30 mají výborný atak - spojil jsem ho s greenbackem. všechny ty repra jsou v kombinaci s jcm obecně vzato skvělé. přesto mně jeden typ nesednul ani za mák. půjde o to, v čem se najdeš ty. doporučuji nejprve vše vyzkoušet a pak koupit
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“