Jakej box k JCM 800 2204?
Pravidla fóra
Jakej box k JCM 800 2204?
Cau, mam v planu v dohledny dobe zakoupit JCM kopii od Ceriatone. Ted by me ale zajimalo jakej byste mi k tomu doporucili box? Potrebuju 4x12 (jinak bych to ani nekupoval, potrebuju zvysit hlasitost), hraju primarne na strata s SSH snimacema (takovej punk/blues-rock/ska), ale je mozny ze casem pudu do Gibsonu nebo neceho kvuli jinymu projektu co mame s kamosema (je to takovej mix grunge a hardcore). Tak ted by me zajimalo co byste mi doporucili za repro a co byste mi doporucili koupit za novej box z kramu. Chapu ze treba bude mit lepsi zvuk nejaka kombinace repraku, ale pokud bych to presne nenasel na bazaru tak to jsou dalsi prachy za repro a uz tak do toho nacpu dost lol. Tak povidejte, jsem zvedavej. 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Re: Jakej box k JCM 800 2204?
greenback, G12T75, V30, H30. s ani jednim chybu neudelas, ja preferuju s osmistovkou teda ty prvni tri 
k marshallu klidne marshall, se vsema zminovanejma boxy delaj. urcite chces bednu novou z kramu? 1960A s Tckama jde v peknem stavu sehnat z bazaru do deseti tisic uplne v klidu.
k marshallu klidne marshall, se vsema zminovanejma boxy delaj. urcite chces bednu novou z kramu? 1960A s Tckama jde v peknem stavu sehnat z bazaru do deseti tisic uplne v klidu.
To jeste uvidim, asi penize rozhodnou. 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
šel bych do klasiky 1960A...
je to tak. každý z těch repráků obrazně řečeno "definuje" určitý styl hudby. Téčka byla nejvíc do hard rocku, V30 měly sametovější průběh, H30 mají výborný atak - spojil jsem ho s greenbackem. všechny ty repra jsou v kombinaci s jcm obecně vzato skvělé. přesto mně jeden typ nesednul ani za mák. půjde o to, v čem se najdeš ty. doporučuji nejprve vše vyzkoušet a pak koupitKinx píše:greenback, G12T75, V30, H30. s ani jednim chybu neudelas