Box + hlava do 15.000,-

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
LukasMrazoun

Re: Porovnání.. viz uvnitř

Příspěvek od LukasMrazoun »

Poradili byste mi prosím tedy co zvolit?
Stanley Glazoff

Příspěvek od Stanley Glazoff »

Na bazaru se porad vyskytujou lampove laney GH 50-100,kdyz na to mas 14,tak jeste ti zbude,a hraje se na to paradne,zeptej se Gilberta :D Nekdo sice rika o nejakym zvlastnim zvuku,nic zvlastniho jsem na nich neslysel,tlusty nosny ton,navic,na rozdil od spousty dalsich celolamp,hraje to samo,moc se nenadres :D A kdyz hrajes NW,tak pokud vim,v obdobi Oceanborn Emppu jel pres lejno,aspon na nejakym koncertu jsem to videl :) Ale z toho MG do hybridu,to si moc nepomuzes :? Jo,pardon,mas to i s bednou..No tak pockej az nekdo bude prodavat Harley Benton 2*12 Vintage,do toho se vejdes.Nebo nedavno tu byla za 5 klasika Marshall take s vintage,ale radne otlucena,coz nemusi vadit,kdyz jsou repraky v pohode.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Mrazoune, vidím, že na dobře míněné rady Stanley nula šestky nedáš a tak mi nezbývá, než ti tohle téma sloučit se starším threadem, kde se výběr zesilovače a reproboxu do 15.000,- už řešil.
Stanley Glazoff

Re: Box + hlava do 15.000,-

Zrovna se na bazaru objevil ten Harley Benton za 4000,hlava tam stale je,takze ted rychlost vitezi :D
reason

Příspěvek od reason »

EXE píše:borci, seru nato :D dneska sem hral na pololampove kombo VOX, cena 10 590, zvuk ... jak to jen popsat :D proste ZÁŽITEK !... jdu do nej
zamyslel bych se i nad výsledným zvukem aparátu v kapele. dříve jsem to neřešil a byla to chyba. z těch tranzistorů a některých hybridů se v tom rambajzu může stát hůře "artikulovaná" zvuková stěna posazená jakoby někde do pozadí. když jsem byl student, tak stejně jiná možnost nebyla kvůli vatě, ale s těmi 15tisíci se už dá něco dělat. proti tomu VOX nic - nikdy jsem na něj nehrál
anmelden

Příspěvek od anmelden »

Včera ho tam měl ještě za 15 000...myslím že ty dva tisíce už ti takový problém neudělají...

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum

divné stylizace se moc neděs Nikki je Rus :D

EDIT: omlouvám se já si nevšiml že to chceš i s boxem :cry: :oops:
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
LukasMrazoun

Příspěvek od LukasMrazoun »

Hele našel jsem Marshalla JVM205H a chci se zeptat hrálo by to nějak solidně, nebo myslíte, že za 15k se dá pořídit něco lepšího? (asi bych to koupil s harley benton(boxem), nebo jak se to píše).
Stanley Glazoff

Solidne to hrat bude,ted uz je otazka,jak ti sedne marshallsky zvuk.Tady uz se o nem da mluvit,na rozdil od rad MG,AVT,atd.Je to relativne novy model,takze uvidime jak obstoji ve zkousce casem,vedle stalic jako 1959 a jcm 800,ale blby aparat to rozhodne neni.Jestli se da sehnat neco lepsiho,nevim,jsem hodne na lejna,obzvlast vzhledem k tomu co dnes za ne chteji na bazarech,ale pry ne kazdemu to sedi.Zkus toho marshalla,kdyz se ti na to bude dobre hrat a mas na to penize,tak neni co resit :)
Sajmon

Příspěvek od Sajmon »

Když se narazilo na Laney, tak nějaké hlavy se na bazaru nedávno válely ( a furt možná válí) za hodně slušné peníze. :)
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

GH hlavy bejvaj za luxusní ceny. Ostatně levně se dá koupit i nová a přitom je to aparát s výborným zvukem, snad ještě stále made in England.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Jolana Diaman II 2020, Gibson Les Paul Traditional 2019, Gibson SG Standard 2016 T, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“