Box + hlava do 15.000,-
Pravidla fóra
-
LukasMrazoun
Re: Porovnání.. viz uvnitř
Poradili byste mi prosím tedy co zvolit?
-
Stanley Glazoff
Na bazaru se porad vyskytujou lampove laney GH 50-100,kdyz na to mas 14,tak jeste ti zbude,a hraje se na to paradne,zeptej se Gilberta
Nekdo sice rika o nejakym zvlastnim zvuku,nic zvlastniho jsem na nich neslysel,tlusty nosny ton,navic,na rozdil od spousty dalsich celolamp,hraje to samo,moc se nenadres
A kdyz hrajes NW,tak pokud vim,v obdobi Oceanborn Emppu jel pres lejno,aspon na nejakym koncertu jsem to videl
Ale z toho MG do hybridu,to si moc nepomuzes
Jo,pardon,mas to i s bednou..No tak pockej az nekdo bude prodavat Harley Benton 2*12 Vintage,do toho se vejdes.Nebo nedavno tu byla za 5 klasika Marshall take s vintage,ale radne otlucena,coz nemusi vadit,kdyz jsou repraky v pohode.
Mrazoune, vidím, že na dobře míněné rady Stanley nula šestky nedáš a tak mi nezbývá, než ti tohle téma sloučit se starším threadem, kde se výběr zesilovače a reproboxu do 15.000,- už řešil.
-
Stanley Glazoff
Re: Box + hlava do 15.000,-
Zrovna se na bazaru objevil ten Harley Benton za 4000,hlava tam stale je,takze ted rychlost vitezi 
zamyslel bych se i nad výsledným zvukem aparátu v kapele. dříve jsem to neřešil a byla to chyba. z těch tranzistorů a některých hybridů se v tom rambajzu může stát hůře "artikulovaná" zvuková stěna posazená jakoby někde do pozadí. když jsem byl student, tak stejně jiná možnost nebyla kvůli vatě, ale s těmi 15tisíci se už dá něco dělat. proti tomu VOX nic - nikdy jsem na něj nehrálEXE píše:borci, seru natodneska sem hral na pololampove kombo VOX, cena 10 590, zvuk ... jak to jen popsat
proste ZÁŽITEK !... jdu do nej
Včera ho tam měl ještě za 15 000...myslím že ty dva tisíce už ti takový problém neudělají...
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum
divné stylizace se moc neděs Nikki je Rus
EDIT: omlouvám se já si nevšiml že to chceš i s boxem

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum
divné stylizace se moc neděs Nikki je Rus
EDIT: omlouvám se já si nevšiml že to chceš i s boxem
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
-
LukasMrazoun
Hele našel jsem Marshalla JVM205H a chci se zeptat hrálo by to nějak solidně, nebo myslíte, že za 15k se dá pořídit něco lepšího? (asi bych to koupil s harley benton(boxem), nebo jak se to píše).
-
Stanley Glazoff
Solidne to hrat bude,ted uz je otazka,jak ti sedne marshallsky zvuk.Tady uz se o nem da mluvit,na rozdil od rad MG,AVT,atd.Je to relativne novy model,takze uvidime jak obstoji ve zkousce casem,vedle stalic jako 1959 a jcm 800,ale blby aparat to rozhodne neni.Jestli se da sehnat neco lepsiho,nevim,jsem hodne na lejna,obzvlast vzhledem k tomu co dnes za ne chteji na bazarech,ale pry ne kazdemu to sedi.Zkus toho marshalla,kdyz se ti na to bude dobre hrat a mas na to penize,tak neni co resit 
Když se narazilo na Laney, tak nějaké hlavy se na bazaru nedávno válely ( a furt možná válí) za hodně slušné peníze. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- Alternátor
GH hlavy bejvaj za luxusní ceny. Ostatně levně se dá koupit i nová a přitom je to aparát s výborným zvukem, snad ještě stále made in England.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida