Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
Vyhrabal jsem v počítači ještě cover, co jsem nahrával někdy v lednu
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
@Prejdák: Díky, relevantní je to stále 
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Ahoj, tak jsem si řekl, že bych u Vás mohl zjistit, na co se mám zaměřit a co podle Vás dělám špatně. Hraju jen na kytaru a basu, takže bicí jsou z PC a jsou to jen instrumentálky. Pokud si najdete čas, budu rád. 
http://www.talenthouse.com/af5e301a5dfa ... 41d4389f9b
Díky.
http://www.talenthouse.com/af5e301a5dfa ... 41d4389f9b
Díky.
mě se to líbí
btw. ta flowing mi připomíná Lost Prophets-for sure nebo Killswitch engage-my curse (jen ten začátek) 
Naposledy upravil(a) Mejla dne 22.03.2013 16:11, celkem upraveno 1 x.
Tak díky.
To neznám, ale pustím si to.. 
Maca , jako finalni stav skladby to neobstojí , basa je tam dost "prihlouplá , a bici to nekdy kazí, jindy bych rek ze jediný hodne zvedaj kvalitu skladby , Asi to chce pomenit zvuky . Rytmicky by to chtelo take spresnit dodrzovat takt. Ale celkovo to je prijemný na poslech , libi semi tenhle styl, je tam hodne dobrých nápadú.
nedelejte že to nevíte , sem stredoevropan heterosexual ... ať to neni tady nejaka pozitivni diskriminace jo ?
Máca: Mně se líbí všechny, hlavně Can't talk
A protože mi tu prochází nahrávky bez povšimnutí, hodím sem další
Je to jen krátký solo cover.
A protože mi tu prochází nahrávky bez povšimnutí, hodím sem další
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
- bazdesh
- last.fm: bazdesh
- Bandzone: bazdesh
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný. Kdybych byl hnidopich, tak ti vytknu pár malých chyb v "rychlosti" pohybu pedálem a jednou ti to rytmicky uteklo, ale jinak bez problémů 
Morellovy sóla se mi hodně líbí, takže tvůj cover je dost slušný
Jak se nazývá ten efekt, který tvoří tenhle zvuk?
// mtmccox: To bude ono, dík
// mtmccox: To bude ono, dík
Naposledy upravil(a) Frostys dne 22.03.2013 14:10, celkem upraveno 1 x.
Whammy?
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Digitech Whammy pedal
Díky za poznámky. Není to nic ve studiu a nahrával jsem to jen tak pro představu na M-Audio Fast Track USB... Jinak Nessino: Pěkný! 
a light in the black Oh just a Fear ....
ty sola jsou spiš improvizace hlavně to druhý, timing asi ne uplně 100pro a pre solo verze hraju s kvakadlem vic mě to tak baví
enjoy
Už nehraju, pouze poslouchám ...
Nevím, jestli bych to zahrál líp, ale jelikož jde o IM, tak musím zareagovat. Kupa nepřesností, rytmických netref a ta kvákavá část je hrozně nepřehledná.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
vím vím, udělám ještě lepší verzi protože jsem musel mít ztlumenej doprovod ,děla to pak hroznej bordel tak proto ten timing nebyl uplně přesnej protože jsem toho moc neslyšel a ty nepřesnosti resp přechody tam nejsou tak jak bych chtěl...
nahrávám to přes digitální fotak a jsem docela v šoku že to děla takovou kvalitu jakou to dělá
nahrávám to přes digitální fotak a jsem docela v šoku že to děla takovou kvalitu jakou to dělá
Už nehraju, pouze poslouchám ...
jo to znam , rychlo napad dochovat a pak je človek linej to vyšperkovatMáca píše: Není to nic ve studiu a nahrával jsem to jen tak pro představu
psal si neco o bicich že sou delany v PC ale me se zda že sou live nahravany ručne na sade setu elektrických nebo co , jestli si delaš všechno sam se to cení a taky vic bavi poslouchat než nejake covery z backintgrackem na mikrák
jes. Maca na fotce mas basu z fendrackou hlavou , jen sem ti chtel rict že se neda kouakat na to logo Ibanez
nedelejte že to nevíte , sem stredoevropan heterosexual ... ať to neni tady nejaka pozitivni diskriminace jo ?
Ricardo: Jojo, Jazzyme, bla bla. Tvé moudrosti by měl někdo zapsat do knih.
Máca: Matouši, máš to moc pěkný, aji po zvukové stránce, škoda, že tomu chybí ten zpěv. U první písničky, která se mi líbila nejvíce bych ti doporučil trošku ubrat reverbu (resp. krátkého delaye) a zvýraznit basu. Kdybys tam nahrál nějakou protichůdnou melodii- něco tichého a plynulého do slok, bylo by to ještě o dva fousy lepší. Jen tak dál.
Někdo tu u tvých písniček zmiňoval, že bys mohl ubrat hlasitost na bicích- tady souhlasím, ale jen trochu.
Dešťotvůrče: Když začnu po stránce zvuku, uber basy, klidně i zkreslení, ať zvýšíš čitelnost zvuku. Jádro problému však vidím v technickém provedení (tu první část vyřešíš otočením točítek doleva)... Rytmus je mimo, toto není nijak složitá píseň a dost ti to ujíždí, zde však mlčím, protože s rytmikou mám problém i já u písniček, které na tom vyloženě stojí. Tam kde máš tlumit tlumíš nedostatečně, tam kde tlumit nemáš (tj čisté pasáže) tak moc, tak tlumíš. Tím tlumením utápíš tu melancholickou čistou část- ta musí znít, ale zase ti nesmí přeznívat vyšší a spodní struny. Let that shyt ring.
Ta část s kvákadlem- nauč se to hrát prvně bez něj.
Máca: Matouši, máš to moc pěkný, aji po zvukové stránce, škoda, že tomu chybí ten zpěv. U první písničky, která se mi líbila nejvíce bych ti doporučil trošku ubrat reverbu (resp. krátkého delaye) a zvýraznit basu. Kdybys tam nahrál nějakou protichůdnou melodii- něco tichého a plynulého do slok, bylo by to ještě o dva fousy lepší. Jen tak dál.
Dešťotvůrče: Když začnu po stránce zvuku, uber basy, klidně i zkreslení, ať zvýšíš čitelnost zvuku. Jádro problému však vidím v technickém provedení (tu první část vyřešíš otočením točítek doleva)... Rytmus je mimo, toto není nijak složitá píseň a dost ti to ujíždí, zde však mlčím, protože s rytmikou mám problém i já u písniček, které na tom vyloženě stojí. Tam kde máš tlumit tlumíš nedostatečně, tam kde tlumit nemáš (tj čisté pasáže) tak moc, tak tlumíš. Tím tlumením utápíš tu melancholickou čistou část- ta musí znít, ale zase ti nesmí přeznívat vyšší a spodní struny. Let that shyt ring.
fear of the jazzym fear of the jazz..Prejdák píše:Ricardo: Jojo, Jazzyme, bla bla. Tvé moudrosti by měl někdo zapsat do knih.
.. když sem zminoval Macuv nesoulad fotky , tobe to celkem sluší Prejdaku devatenactiletá
jo jo jo píšu knihu o blá blá .
No, je to Fokuska, která se tváří jako Fender a zrovna jsem neměl jinej popruh. Uznávámricardo píše:Máca píše:
jes. Maca na fotce mas basu z fendrackou hlavou , jen sem ti chtel rict že se neda kouakat na to logo Ibaneznejak se to bije