Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Nessino

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od Nessino »

Vyhrabal jsem v počítači ještě cover, co jsem nahrával někdy v lednu :)
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

@Prejdák: Díky, relevantní je to stále :wink:
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Máca

Příspěvek od Máca »

Ahoj, tak jsem si řekl, že bych u Vás mohl zjistit, na co se mám zaměřit a co podle Vás dělám špatně. Hraju jen na kytaru a basu, takže bicí jsou z PC a jsou to jen instrumentálky. Pokud si najdete čas, budu rád. :-)
http://www.talenthouse.com/af5e301a5dfa ... 41d4389f9b
Díky.
jarji

Příspěvek od jarji »

možno by som trochu stíšil bicie
Carpe Diem
Mejla

Příspěvek od Mejla »

mě se to líbí :) btw. ta flowing mi připomíná Lost Prophets-for sure nebo Killswitch engage-my curse (jen ten začátek) :D
Naposledy upravil(a) Mejla dne 22.03.2013 16:11, celkem upraveno 1 x.
Máca

Příspěvek od Máca »

Tak díky. :) To neznám, ale pustím si to.. :)
ricardo
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od ricardo »

Maca , jako finalni stav skladby to neobstojí , basa je tam dost "prihlouplá , a bici to nekdy kazí, jindy bych rek ze jediný hodne zvedaj kvalitu skladby , Asi to chce pomenit zvuky . Rytmicky by to chtelo take spresnit dodrzovat takt. Ale celkovo to je prijemný na poslech , libi semi tenhle styl, je tam hodne dobrých nápadú.
nedelejte že to nevíte , sem stredoevropan heterosexual ... ať to neni tady nejaka pozitivni diskriminace jo ?
Nessino

Příspěvek od Nessino »

Máca: Mně se líbí všechny, hlavně Can't talk :)

A protože mi tu prochází nahrávky bez povšimnutí, hodím sem další :D Je to jen krátký solo cover.
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
bazdesh
last.fm: bazdesh
Bandzone: bazdesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bazdesh »

Pěkný. Kdybych byl hnidopich, tak ti vytknu pár malých chyb v "rychlosti" pohybu pedálem a jednou ti to rytmicky uteklo, ale jinak bez problémů ;)
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Morellovy sóla se mi hodně líbí, takže tvůj cover je dost slušný :) Jak se nazývá ten efekt, který tvoří tenhle zvuk?

// mtmccox: To bude ono, dík :)
Naposledy upravil(a) Frostys dne 22.03.2013 14:10, celkem upraveno 1 x.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Whammy?
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Mejla

Příspěvek od Mejla »

Digitech Whammy pedal
Máca

Příspěvek od Máca »

Díky za poznámky. Není to nic ve studiu a nahrával jsem to jen tak pro představu na M-Audio Fast Track USB... Jinak Nessino: Pěkný! :)
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

a light in the black Oh just a Fear ....

ty sola jsou spiš improvizace hlavně to druhý, timing asi ne uplně 100pro a pre solo verze hraju s kvakadlem vic mě to tak baví :-)
enjoy
Už nehraju, pouze poslouchám ...
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Nevím, jestli bych to zahrál líp, ale jelikož jde o IM, tak musím zareagovat. Kupa nepřesností, rytmických netref a ta kvákavá část je hrozně nepřehledná.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

vím vím, udělám ještě lepší verzi protože jsem musel mít ztlumenej doprovod ,děla to pak hroznej bordel tak proto ten timing nebyl uplně přesnej protože jsem toho moc neslyšel a ty nepřesnosti resp přechody tam nejsou tak jak bych chtěl...

nahrávám to přes digitální fotak a jsem docela v šoku že to děla takovou kvalitu jakou to dělá :-)
Už nehraju, pouze poslouchám ...
ricardo
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od ricardo »

Máca píše: Není to nic ve studiu a nahrával jsem to jen tak pro představu
jo to znam , rychlo napad dochovat a pak je človek linej to vyšperkovat 8)

psal si neco o bicich že sou delany v PC ale me se zda že sou live nahravany ručne na sade setu elektrických nebo co , jestli si delaš všechno sam se to cení a taky vic bavi poslouchat než nejake covery z backintgrackem na mikrák :lol: sorry hoši ani sem to vaše nedoposlouchal pač mam slabej Pc tedko a videjo mi ukaže jen par obrazku tak mam z vaši prezentace jen zvukovej vnem a to mi prišlo .. nudný :wink:

jes. Maca na fotce mas basu z fendrackou hlavou , jen sem ti chtel rict že se neda kouakat na to logo Ibanez :D nejak se to bije
nedelejte že to nevíte , sem stredoevropan heterosexual ... ať to neni tady nejaka pozitivni diskriminace jo ?
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Ricardo: Jojo, Jazzyme, bla bla. Tvé moudrosti by měl někdo zapsat do knih.

Máca: Matouši, máš to moc pěkný, aji po zvukové stránce, škoda, že tomu chybí ten zpěv. U první písničky, která se mi líbila nejvíce bych ti doporučil trošku ubrat reverbu (resp. krátkého delaye) a zvýraznit basu. Kdybys tam nahrál nějakou protichůdnou melodii- něco tichého a plynulého do slok, bylo by to ještě o dva fousy lepší. Jen tak dál. :) Někdo tu u tvých písniček zmiňoval, že bys mohl ubrat hlasitost na bicích- tady souhlasím, ale jen trochu.

Dešťotvůrče: Když začnu po stránce zvuku, uber basy, klidně i zkreslení, ať zvýšíš čitelnost zvuku. Jádro problému však vidím v technickém provedení (tu první část vyřešíš otočením točítek doleva)... Rytmus je mimo, toto není nijak složitá píseň a dost ti to ujíždí, zde však mlčím, protože s rytmikou mám problém i já u písniček, které na tom vyloženě stojí. Tam kde máš tlumit tlumíš nedostatečně, tam kde tlumit nemáš (tj čisté pasáže) tak moc, tak tlumíš. Tím tlumením utápíš tu melancholickou čistou část- ta musí znít, ale zase ti nesmí přeznívat vyšší a spodní struny. Let that shyt ring. :) Ta část s kvákadlem- nauč se to hrát prvně bez něj.
ricardo
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od ricardo »

Prejdák píše:Ricardo: Jojo, Jazzyme, bla bla. Tvé moudrosti by měl někdo zapsat do knih.
fear of the jazzym fear of the jazz..
.. když sem zminoval Macuv nesoulad fotky , tobe to celkem sluší Prejdaku devatenactiletá :lol:
jo jo jo píšu knihu o blá blá .
Máca

Příspěvek od Máca »

ricardo píše:
Máca píše:
jes. Maca na fotce mas basu z fendrackou hlavou , jen sem ti chtel rict že se neda kouakat na to logo Ibanez :D nejak se to bije
No, je to Fokuska, která se tváří jako Fender a zrovna jsem neměl jinej popruh. Uznávám :)
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“