Z interní zvukové karty externí
Pravidla fóra
Z interní zvukové karty externí
Dobrý den, předem se omlouvám jestli jsem tento dotaz zařadil do špatné kategorie. Dnes jsem rozebíral staré pc od známého a objevil jsem tam zvukovou kartu Sound Blaster live. Řekl jsem si že by se mi moc hodila jako externí karta k notebooku. Chci se zeptat jestli se to nějak dá udělat popř. jak anebo jestli je to úplná hloupost a mám na to zapomenout. Předem děkuji za odpovědi.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re: Z interní zvukové karty externí
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Notebook zvukovku má, (Realtek) ale má jenom zdířky na sluchátka a mikrofon. Já bych potřeboval vstup line-in, který je právě na tom soundblasteru. A original externí zvukovku se mi kupovat nechce.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
a není ten mikrofonní vstup zároveň linkový? někdy to bývá společné, nechci to zlehčovat ale u těhle zvukovek ala realtek / soundlbaster je to defacto jedno ...
každopádně ten soundblaster potřebuje být ve slotu na desce a potřebuje ovladače čili nevidím reaálnou možnost z toho udělat "externí zvukovku"
každopádně ten soundblaster potřebuje být ve slotu na desce a potřebuje ovladače čili nevidím reaálnou možnost z toho udělat "externí zvukovku"
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Je možné že je to dohromady, ale nikde jsem o tom nečetl a nevím jak to mám přepnout. Mám notebook s W7. Dokázal by mi někdo poradit? Popř. dá se ten soundblaster dát přímo dovnitř do noťasu místo toho Realteku? Díky
popremýšlaj jesli nenaškubeš na tohle http://zvukove-karty.heureka.cz/behringer-uca202/ jinak zvracim když na tu praci pomyslim
mam pocit že každy notas co má jen mikrofonni vstup má softwareowý vypinaní mikrofoniho predzesilovače a pak funguje jako line in , treba pohledat nejaky ovladaci software.Nitram3 píše:Já bych potřeboval vstup line-in, který je právě na tom soundblasteru. .
Naposledy upravil(a) MilanT dne 23.03.2013 12:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučil jsem ti 2 posty. Příště prosím edituj. Díky.
Důvod: Sloučil jsem ti 2 posty. Příště prosím edituj. Díky.
nedelejte že to nevíte , sem stredoevropan heterosexual ... ať to neni tady nejaka pozitivni diskriminace jo ?
Možnost jak použít PCI zvukovku s NTB je, ale spíše teoretická.
Dá se to použitím docku s PCI slotem. A ten se pro mnoho NTB nedělá. Kdysi jsem ho i míval.
Dá se to použitím docku s PCI slotem. A ten se pro mnoho NTB nedělá. Kdysi jsem ho i míval.
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A i kdyby se dělal, tak ho ta sranda přijde na víc, než kolik by dal za nějakou normální low-end zvukovku 
P.
P.
No, ty docky pro starší NTB se dají někdy koupit u firem co dělají repasované PC, a potom to ani moc nestojí. Navíc máš dock, druhý adaptér (někdy), víc portů (co do počtu i druhů). Ale je to jen pár modelů (IBM ... ).pavlii píše:A i kdyby se dělal, tak ho ta sranda přijde na víc, než kolik by dal za nějakou normální low-end zvukovku
P.
Otázka ale zněla, jestli se to dá, nebo jestli je to úplná hloupost.
Takže má teď kompletní odpověď - ano dá se to, ale je to úplná hloupost
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
P.
Drtivá většina dnešních NTB nemá Express Card. Takže nejen cena ...