Nicolas píše:Tak jsem natáhl struny Dadi,jak jsem psal,jsou to dvanáctky a musím říct,že mně se zdají dobré.Měl jsem tam teď 11 ernie ball phosphor bronze a tyhle jsou taky phosphor bronze.zvukově kytara díky silnějším strunám získala na síle a zvuk se mi zdá naprosto bezproblémový,hezký.Za 100 kč si myslím,že na domácí hraní výborné struny.nebo-li dávat 2x tolik za Ernie Ball moc význam pro mě nemá.Ale jelikož jsem v podstatě začátečník,tak nevím,jestli můj sluch je dostatečně erudovaný,abych kvalitu strun dokázal posoudit.Mně se prostě zdají dobré a žádnou plechovost,nebo nějaké nedostatky prostě nepozoruji.
Zhruba po 20 dnech od natáhnutí těchto strun musím konstatovat,že žádné zvukové změny nepociťuju.Struny drží ladění a mají stále výborný sustain,takže zatím jsem velmi spokojen.při další výměně si je určitě koupím zase a možná zkusím 13.Akorát mi není moc jasné,proč když jsem přecházel z 11 (dadario) na tyto 12,že na ty 12 se mi hraje docela o dost líp (rozuměj bezproblémové chytání akordů,kdy s původníma 11 mi občas dělalo neplechu baré).
Jen ještě dodám,že jsem začátečník a jsou to jen mé subjektivní pocity.Na případné reklamace nebude brán ohled:-)