ja jsem si toho poprve vsiml u valvetronixe... ze to kombo hraje jak kdyz na nej hodim deku... prvni kombo, na kterem byl slyset trosku rozdil. ale minimalne.... ted na lampe je to ale sto a jedna...Nero píše:Mám taky Bosse, DS-1, používám kabely Planet Waves, a když tu krabku zapojím, rozhodně necítím nějaký znatelný úbytek signálu. Hrál jsem i bypassovanýž krabky, jo, je tam něco cejtit jinak, ale že by to byl tak markantní rozdíl...
zkreslovadlo na hevík kolem 2k
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
přesně... tónovou clonu sem oddělal, mám vše true bypass a teď vyměňuju kabelážqwer píše:[quote="hardcore guitarist"rozdil je poznat a to docela brutalne... ja si to taky valil pekne deset let pres nebypassove krabky a kably za 150 Kc... kdyz sem pak do komba vrazil kabel za 600,- a truebypassovou krabku, tak jsem pochopil, kde byla driv ta "chyba" ve zvuku... rozdil je asi takovy, ze kdyz mate sh*t kabel a netruebypass krabku, tak je to jako byste stahli tonovou clonu na kytare tak na 2/3.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
je to i věc vkusu... já nenávidí tlumený zvuk > tónová clono uplně odstraněna z kytaryNero píše:Mám taky Bosse, DS-1, používám kabely Planet Waves, a když tu krabku zapojím, rozhodně necítím nějaký znatelný úbytek signálu. Hrál jsem i bypassovanýž krabky, jo, je tam něco cejtit jinak, ale že by to byl tak markantní rozdíl...
S jednou krabkou to mozna clovek nepozna, ale jak ma retez z 5 krabek, tak uz to muze byt dost vyraznej rozdil. Taky ted peclive vybiram, protoze budu kupovat nejaky krabky 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ok tak ať nezklameGraywolf píše:to je sranda, člověk řekne že rozhodně chce aby krabka měla true bypass a hned mu deset lidí doporučí krabku která ho nemá
a beztak sem se rozhodl pro ten jh-1, podle mě je dost dobře využitelnej pro mě i teď, a i s případným novým kombem..