Výběr guitarlele

Housle, violoncella, kontrabasy, ukulele, mandolíny, ...
Odpovědět
Lusk

Výběr guitarlele

Příspěvek od Lusk »

Uvažuji o koupi guitarlele Yamaha GL-1. Nikde v okolí UH je nemají, jen na objednávku. Zkoušel někdo vybírat z více kusů Yamahy, jsou tam rozdíly ? Má to vzhledem k ceně vůbec smysl jezdit někam 300 km třeba do Hradce?
gembec

Re: Výběr guitarlele

Příspěvek od gembec »

ja mam tuto gitarku a je to moja laska :D ,
ja som kupoval osobne a ziadny hudobny nastroj by som cez internet nekupil, je dolezite ho pocut nazivo.
co sa tyka guitalele, mal som v ruke 3 kusy, toto co mam malo samozrejme najlepsi zvuk podla mojho ucha, tie zvysne 2- jedno znelo uplne zle asi malo ususene drevo (ale zdalo sa mi ze malo neprirodzene prehnuty hmatnik) a to posledne celkom v pohode ale toto co som kupil mi proste znelo najlepsie.
Lusk

Příspěvek od Lusk »

Já bych přes net samozřejmě nenakupoval. Jen bych musel zajet do hudebnin někde poblíž, kde by to pro mě objednali. To znamená, že bych sice nekupoval zajíce v pytli, ale ... Nevím, jestli by pro mě objednali třeba čtyři kusy a já si pak jeden z nich vybral a zbytek by poslali zpátky :-)
gembec

Příspěvek od gembec »

ked osobne tak to je v poriadku, uplne staci ked ti objednaju jeden kus, ja som to presne tak isto riesil, tiez nemali na sklade a objednali mi 1 kus a ten bol aj akurat ten pravy a dobry :D (tie 2 dalsie kusy som skusal nejaky cas predtym)
to sa netreba obavat, oni si to uz pohlidaju, ze nedonesu nejaky kšunt ked si to zakaznik kupuje osobne, teda ak tam nemate v tych hudobninach nejakych trotlov. :D
ak by si mal este nejake otazky kludne sa pytaj.
Prasor
Nový uživatel

Výběr Guitarlele

Příspěvek od Prasor »

Ahoj všem, jsem tu nový a mám jeden dotaz. Budu si kupovat guitarlele a byl jsem rozhodnut pro Yamahu GL1. Nejsem žádný odborník, ale z kvality zpracování jsem byl mírně rozladěn. Máte s Yamahou nějaké negativní zkušenosti?
Potom jsem našel jsem na internetu ještě tohle, z portálu Gear4music. Zpracováním vypadá o něco lépe než Yamaha. Nemáte s ním nějakou relevantní zkušenost.

https://www.gear4music.cz/cs/Kytara-bas ... music/336R

Díky
jbiker

Příspěvek od jbiker »

Za dva tisíce nelze čekat zázraky. Yamaha nedá značku na úplný průser, ale je to základní řada, asi z té jejich vietnamské fabriky. Připlatil bych třeba za základ od Lanikai. V Kytarách jsem zkoušel jejich baryton ukulele kolem 4k a proti těm levným šlupkám to byl výrazný krok směrem nahoru. Nebo Kala, guitalele se dá pořídit cca od 4,5k.
Šimkojc

Příspěvek od Šimkojc »

Odpovědět

Zpět na „Smyčcové a další strunné nástroje“