Výběr guitarlele
Pravidla fóra
Výběr guitarlele
Uvažuji o koupi guitarlele Yamaha GL-1. Nikde v okolí UH je nemají, jen na objednávku. Zkoušel někdo vybírat z více kusů Yamahy, jsou tam rozdíly ? Má to vzhledem k ceně vůbec smysl jezdit někam 300 km třeba do Hradce?
Re: Výběr guitarlele
ja mam tuto gitarku a je to moja laska
,
ja som kupoval osobne a ziadny hudobny nastroj by som cez internet nekupil, je dolezite ho pocut nazivo.
co sa tyka guitalele, mal som v ruke 3 kusy, toto co mam malo samozrejme najlepsi zvuk podla mojho ucha, tie zvysne 2- jedno znelo uplne zle asi malo ususene drevo (ale zdalo sa mi ze malo neprirodzene prehnuty hmatnik) a to posledne celkom v pohode ale toto co som kupil mi proste znelo najlepsie.
ja som kupoval osobne a ziadny hudobny nastroj by som cez internet nekupil, je dolezite ho pocut nazivo.
co sa tyka guitalele, mal som v ruke 3 kusy, toto co mam malo samozrejme najlepsi zvuk podla mojho ucha, tie zvysne 2- jedno znelo uplne zle asi malo ususene drevo (ale zdalo sa mi ze malo neprirodzene prehnuty hmatnik) a to posledne celkom v pohode ale toto co som kupil mi proste znelo najlepsie.
Já bych přes net samozřejmě nenakupoval. Jen bych musel zajet do hudebnin někde poblíž, kde by to pro mě objednali. To znamená, že bych sice nekupoval zajíce v pytli, ale ... Nevím, jestli by pro mě objednali třeba čtyři kusy a já si pak jeden z nich vybral a zbytek by poslali zpátky 
ked osobne tak to je v poriadku, uplne staci ked ti objednaju jeden kus, ja som to presne tak isto riesil, tiez nemali na sklade a objednali mi 1 kus a ten bol aj akurat ten pravy a dobry
(tie 2 dalsie kusy som skusal nejaky cas predtym)
to sa netreba obavat, oni si to uz pohlidaju, ze nedonesu nejaky kšunt ked si to zakaznik kupuje osobne, teda ak tam nemate v tych hudobninach nejakych trotlov.
ak by si mal este nejake otazky kludne sa pytaj.
to sa netreba obavat, oni si to uz pohlidaju, ze nedonesu nejaky kšunt ked si to zakaznik kupuje osobne, teda ak tam nemate v tych hudobninach nejakych trotlov.
ak by si mal este nejake otazky kludne sa pytaj.
Výběr Guitarlele
Ahoj všem, jsem tu nový a mám jeden dotaz. Budu si kupovat guitarlele a byl jsem rozhodnut pro Yamahu GL1. Nejsem žádný odborník, ale z kvality zpracování jsem byl mírně rozladěn. Máte s Yamahou nějaké negativní zkušenosti?
Potom jsem našel jsem na internetu ještě tohle, z portálu Gear4music. Zpracováním vypadá o něco lépe než Yamaha. Nemáte s ním nějakou relevantní zkušenost.
https://www.gear4music.cz/cs/Kytara-bas ... music/336R
Díky
Potom jsem našel jsem na internetu ještě tohle, z portálu Gear4music. Zpracováním vypadá o něco lépe než Yamaha. Nemáte s ním nějakou relevantní zkušenost.
https://www.gear4music.cz/cs/Kytara-bas ... music/336R
Díky
Za dva tisíce nelze čekat zázraky. Yamaha nedá značku na úplný průser, ale je to základní řada, asi z té jejich vietnamské fabriky. Připlatil bych třeba za základ od Lanikai. V Kytarách jsem zkoušel jejich baryton ukulele kolem 4k a proti těm levným šlupkám to byl výrazný krok směrem nahoru. Nebo Kala, guitalele se dá pořídit cca od 4,5k.