Ctrl-P tam sou nastavení,a tam se podivej co je za možný vstupní ovladače nebo jak to říct...jestli tam nic nebude,tak je to problém,jestli jo tak zkus jeden po druhymWasserman píše:Právě že když zmáčknu REC tak to nahrává jen prázdnou stopu, jelikož nemůžu nastavit odkud to má ten signál přijmoutMoorth píše:Vodníku, tam nahoře na liště jsou tlačítka jak na rádiu, tak tam klikni na tlačítko rec a nahrává to....Wasserman píše:Hele lidi já to otevřu a vůbec tam nemám možnost nahrávání ... tam kde je ten roler, jak nabízí odkud to bere signál (mic,...) to vůbec nejde rolovat ... je to nějaké jeblé .... poraďte pls ... díky
Audacity
Pravidla fóra
Re: ...
V Audacity se zdroj nahravani nastavuje nakym dropdownem primo na tom vrchnim toolbaru, ne?
Zkus to prozkouset. A samozrejme se podivat do nastaveni hlasitosti, jestli ten mikrak nemas zeslabenej/mutlej.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Právě jestli to chápu,tak ho tam nemá...já kolikrát taky ne:/ ňáká chyba v matrixu asiWohma píše:V Audacity se zdroj nahravani nastavuje nakym dropdownem primo na tom vrchnim toolbaru, ne?Zkus to prozkouset. A samozrejme se podivat do nastaveni hlasitosti, jestli ten mikrak nemas zeslabenej/mutlej.
Re: ...
Uplně napravo nahoře je rolovací nabídka vstupů a výstupů. Tak tam zvol jednu z možností. Nevim jak nahráváš, ale asi přes Line In, tak tam dej "vstup vnějšího zdroje"...Právě že když zmáčknu REC tak to nahrává jen prázdnou stopu, jelikož nemůžu nastavit odkud to má ten signál přijmout
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit,ýe když si zpomalím písničku v Audacity tak se jakoby rozladí,že když to hraju s tím neladí mi to co s tím. .?
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz-Když nahraju jednu stopu,a chci nahrát druhou .. Dá se ta první pustit ať vím do čeho nahrávám. .??
EDIT . .Už to mám
EDIT . .Už to mám
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .

Bicí linku si upachtíš v nějakým programu z kterýho si jí uložíš do Wavu, a pak jí normálně importuješ do Audacity. Větší problém je sehnat nějakej slušnej free soft na bubny. Já tady zrovna řeším Hydrogen a problém s importem drumkitů, jinak se mi to zdá jako celkem pěknej prográmek. Kdybys náhodou natrefil na jinej, tak sem s tím! 
na jednoduchý rytmy a doprovody je ve windows dobrej Hammerhead Rhythm Station http://www.threechords.com/hammerhead/ - volně ke stažení, umí export do souboru.
Pod Linuxem se mi celkem líbí již zmíněný Hydrogen, ale je složitější na ovládání.
Pod Linuxem se mi celkem líbí již zmíněný Hydrogen, ale je složitější na ovládání.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Nevím jakou zkušenost mají ostatní, ale já jsem zatím nikde žádnej použitelnej zkreslovací plugin nenašel. Podotýkám, že jsem sháněl pouze free pluginy. Možná placený budou lepší, ale podle mojí zkušenosti s jakoukoliv zkreslovací krabičkou nebo mulťákem dosáhneš diametrálně lepších výsledků. Zkoušel jsem to přes ZOOMa 505, ujde to, i když je to ubzučený úměrně kvalitě přístroje
, ale když jsem nahrával zkreslenou kytaru z Rolanda Cube 60, tak to má skoro profesionální - vzhledem k použití integrovaný zvukovky - parametry. Zkrátka použitím hardwarovýho zkreslení si ušetříš spoustu času, laborování a nervů. To je můj názor, ten kdo pracuje s profesionálníma pluginama a profesionální technikou včetně nahrávacího softwaru se mnou asi souhlasit nebude, ale to je jiná kategorie.
- Jimator
- Bandzone: krbanda
- Kontaktovat uživatele:
Pavle, musis si zvlast stahnout mogul pro konverzi do mp3. Ten plugin najdes kdekoli, vychazej treba ze slunecnice.cz a vyhledavej Audacity ... ono ti to tam vyplivne, jent o chce pozorne cist popisky. Nevim proc tam ten plugin neni defaultne vlozenej. Az ho budes mit stazenej a zavedenej, v menu "File" / "Soubor" pak bude mozny konvertovat i do mp3
Good luck
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
Do MP3 to dostaneš přes Soubor->Exportovat do MP3. Tu poslední větu si mám vzít osobně?pavel68 píše:Chlapi-kdybyste mi někdo uměl naprosto polopaticky popsat,co mám dělat abych nahrávku z Audacity exportoval do MP3-případně jak ve stopě stříhat,byl bych neskonale vděčen![]()
Ale fakt co nejpolopatičtěji-jsem na kompu naprostá LAMA