A ještě jedna věc, jak to mám zapojit? Zesák má dva výstupy, zapojit teda každou zvlášť nebo je propojit? Dík
Upraven název - Nero
akorát, že to nebude vůbec hrát, je to sh*t, věř mi měl jsem 410 XL a to je ještě lepší než tan TP, v kapele se stím zvukem neprosadíš, osobně si myslím, že nejlepší box se 4 reprákama za dobré prachy bude ta 4*11 + horna od warwicka, to musí hrát jak blázen. A jestli trváš na hartke, tak určitě VX 410, hrál sem na to a má to skvělý zvuk i tlak, slyšel jsem, že nevydrží, ale když má člověk záruku 2 roky, tak to neřeší a nemyslím, že by ta nekvalita musela být pravidlem....tvojamatka píše:hi, tiez mam hartke 3500ku...precitaj si manual. bud napojis jeden 4ohm repro na 350W, alebo dve 8 ohm repro a spolu to bude 350W. ku hlinik 410 by som kupil 115 hlinik a bude to ohmicky sediet...a k tomu aj dobre vyzerat.,.bye
já jsem taky metlař, valím to prstama a spokojený sem nebyl ani za mák, ty hliníky prostě mají takový plechový zvuk, má to středy, ale ne tak pěkně kulaté, jak z papírové membrány, basy to nemělo vůbec. Strašně to řve, ale nehraje...ok je to můj názor, ale myslím, že časem k němu stejně každý dospěje, když jsem začínal, měl jsem taky jiné představy o ideálním zvuku...KIWI píše:Myslím že to že je to sh*t je torcu neobjektivnínázor...ono to hrál dobře, ale...ne pro mě, prostě ty hliníky se na mě moc nehodí. Ten kamoš kterýmu to patří je mellař takže je spokojenej...ale já bych to nechtěl.
Pravdou je že jsem měl problémy s tím že to netlačilo vůbec...
to bych ho pěkně poslal do prdele...jinak s tou papírovou 15"kou souhlasím, navíc myslím, že má i hornu, takže to udělá i nějaký ten tlak, zkrátka...zkusil jsem hliník a už nikdy víc...pěťa píše:V kapele se prosadí naprosto v pohodě, kluby kde jsme hráli nechtěl zvukař basu ani zvučit, fakt se prosadí. 15" řeším proto, abych k tomu konkrétnímu zvuku dodal právě spodek.
Kdybych toho zvukaře měl platit, tak bych ho asi neplatil, na zvukaře-flákače jsem dost alergickej poslední dobouNomak píše:to bych ho pěkně poslal do prdele...pěťa píše:V kapele se prosadí naprosto v pohodě, kluby kde jsme hráli nechtěl zvukař basu ani zvučit, fakt se prosadí. 15" řeším proto, abych k tomu konkrétnímu zvuku dodal právě spodek.
ale to je dost podstatné...pěťa píše:No, byl to malej klubík, blbá akustika, ale basa fakt jela.. Už se ale dostáváme trošku jinam od tématu, nechtěl jsem řešit, jestli hliník nebo papír:)
Stanley: vem si to z druhe strany. Myslis ze zvukare to bavi, kdyz se mu ta kapela nelibi? Muzete si nasetrit a poridit si vlastniho zvukareStanley píše:Kdybych toho zvukaře měl platit, tak bych ho asi neplatil, na zvukaře-flákače jsem dost alergickej poslední dobouNomak píše:to bych ho pěkně poslal do prdele...pěťa píše:V kapele se prosadí naprosto v pohodě, kluby kde jsme hráli nechtěl zvukař basu ani zvučit, fakt se prosadí. 15" řeším proto, abych k tomu konkrétnímu zvuku dodal právě spodek.
Hm, já právě myslel, že to pude třeba nějak šikovně propojit, abych mohl používat tuhle 4ohmovku a třeba ještě nějakou k ní. Škoda no. Nemam na 2 nový bednyNomak píše:no jestli ta bedna, co máš má 4 ohmy, tak už tam žádnou jinou zapojit nemůžeš... potřebuješ buď dvě 8-mi ohmové nebo jednu 4-ohmovou
Na samostatný hraní je dělanej Ampeg SVT410HLF...sám sem ho chtěl kupovat když sem uvažoval o jednom boxu...Pepe píše:Hm, já právě myslel, že to pude třeba nějak šikovně propojit, abych mohl používat tuhle 4ohmovku a třeba ještě nějakou k ní. Škoda no. Nemam na 2 nový bednyNomak píše:no jestli ta bedna, co máš má 4 ohmy, tak už tam žádnou jinou zapojit nemůžeš... potřebuješ buď dvě 8-mi ohmové nebo jednu 4-ohmovou![]()
Nestane se teda nic s tim boxem, když má o 50W míň? Nijak to nehulim. Hraju max na půlku. Asi teda vyhledám nějakou 4x10 box s 4ohmama a min s 400watama a budu hrát jen na to. Nebo byste mi doporučili něco jinýho?