Můj pocit mi říká "kup CN34", ale hlava zase "kup CLP-440"
Nevíte prosím někdo, kde mají Kawai CN34 k vyzkoušení mimo Music City v Praze?
Bohužel v Audioteku ani sami neví, co majíclayman píše:Hmm, původně jsem chtěl navrhnout brněnský megastore Audioteku, ale evidentně stránky tvrděj, že všechny CN34 modely jsou na objednávku. Pokud bys měl třeba jistotu, že s jedním z těch klavírů odejdeš, můžeš je požádat o objednání jednoho kusu v dané barvě a eventuálně vyzkoušet tam.
To já čekal takyclayman píše:Okej. Čekal bych sice, že aspoň jeden od každého typu by tam mít mohli, když už je to "megastore", ale budiž.
Každopádně se pls poděl, kde mají ty tři piana k vyzkoušení, a dej potom vědět, jak ses nakonec rozhodl.
Díkyclayman píše:Tak to blahopřeju.Já tiše doufám, že snad už příští měsíc dojde na mě. Uvidíme, jestli to nakonec bude bílá CLP-470 nebo černé/palisandrové CA-95.
Trochu jsem doufal i v to, že Yamaha na MusikMesse představí nástupce CLP 4xx řady. Bohužel se tak ale nestalo, takže nejspíš to bude ten Kawai. Ale ještě není nic rozhodnuto.
Já jsem z těchto dvou nakonec zvolil CLP440 z důvodu zvuku - zvuk CN34 se mi nelíbil, zněl pro mě méně věrohodně než CLP440. Svého rozhodnutí nelituju, i když klaviaturu měl asi o maličko příjemnější CN34 (ale je to jen osobní pocit).henrietik píše:diky za podrobnosti
jsem u rozhodovani mezi cn34 a CLP440 (pokud bude za dobrou cenu viz konverzace nahore)