Ad 1 - Bude zcela stejné, všechny hudební nástroje jsou ve stejné kategorii. Krom cla samozřejmě nezapomínat hlavně na to DPH (20 %), které to vše zdražuješ nejvíc.Jester píše:Podívej se třeba na PGS (proguitarshop.com). Clo bude stejné jako u elektrických kytar nebo podobné, tj. do 3% a tudíž takřka zanedbatelné.
Ad kytary.cz a cenová politika. Funguje garance nejnižší ceny v Evropě (vyjma tuším UK). U kytar.cz nenakupuju, ale u Audioteku mají podobnou klauzuli a vždy mně zatím dali nižší cenu.
A jestli je někdo línej najít shop, kde ty levnější ceny jsou, je to jeho věc. Nevím co pořád řešíte.
Ad 2 - Garance tu samozřejmě funguje, podle toho, co je psáno na e-shopu, se týká všech evropských prodejců, tj. včetně UK.
Ad 3 - Zcela souhlasím. Ty ceny se tu teď řeší už poněkud přehnaně a zbytečně, spíš bych se vrátil k tomu, abychom debatovali o kytarách Taylor a jejich přednostech či nevýhodách. Docela mě mrzí, že z mého reportu evidentně zaujal pouze jediný odstavec, který ani nepovažuju za tak důležitý, protože mi šlo o shrnutí dojmů z vyzkoušení několika kytar z průřezu celé nabídky Taylor. Takže prosím, spíš už tímto směrem.