Stalo se mi
Takze kdyz na ne das, tak jsi vklidu
PS> A toto vyjadreni nebylo od cloveka uplne neznaleho, ale zpevaka HCckove kapely, ktery pravidelne chodi na akce
pigdestroyer píše:5150 je střeďák jak prase, tam si ty středy klidně může vykrojit..
Tak ta nahrávka neni přes bednu. když to dáš na počítače nějak do programu tak nebudeš mít z toho ten sprvánej zvuk co z toho má lést. teda to je muj názor. jako měli sme tam naštelovanej uplně jinej zvuk než bejvá nastavení k bedně...a myslim že je i slyšet že to neni žádná echt gold nahrávka. bylo to jenom jako ukázka aby aspon něco na bz bylo.Bummer píše:Přehraj si nahrávku.
Děkuju kámo že ses mě zastal. jako já už od mojeho prvního příspěvku tu píšu že mam nejlevnějšáí řadu bedny a snímače tkay nemam žádný výkoný a jak si psal musim to dokrmit tou hlavou. jinak ty vejšky taky dokrmuju presence a ještě mi taky příde ten gain nějak od 7mičky skoro stejnej akorát potom na tom maximu to má takovej o kapku agresivnější zvuk ale moc se fakt nezmění. jako ted nevim jestli pomůže ještě jednou že sem napíšu že jedinýho co mam profi je hlava.Fakt zatim na to všechno nemam si koupit všechno najednou.pigdestroyer píše:absolutně nechápu proč do něho šijete? nemá prostě bednu s V30, jeho nastavení mu sedí, 5150 je střeďák jak prase, tam si ty středy klidně může vykrojit.. pokud má bednu která nedává dost basů a výšek, tak je tam prostě napere na hlavě. gainu od 5 ky už je skoro stejný, spíš se to hltí a víc šumí, ale třeba má nějaké jiné lampy v preampu a slabé snímače a potřebuje to ohulit.. když mu to sedí, tak proč ne.
taky předpokládám, že jak pořídí bednu s V30 tak si to nastaví jinak.
každý má jiný vkus.. já třeba na dualu pokud chcu mít rozumný zvuk, musím dát výšky na 0, a dodat je tam jen lehce presencí, jinak je to dle mého názoru otřes..
To nevadí. Koule to je.innerself píše:Tak ta nahrávka neni přes bednu. když to dáš na počítače nějak do programu tak nebudeš mít z toho ten sprvánej zvuk co z toho má lést. teda to je muj názor. jako měli sme tam naštelovanej uplně jinej zvuk než bejvá nastavení k bedně...a myslim že je i slyšet že to neni žádná echt gold nahrávka. bylo to jenom jako ukázka aby aspon něco na bz bylo.Bummer píše:Přehraj si nahrávku.
jo uznávám neni to absolutně dobrá nahrávka to se shodneme všichni. zeptám se tě jenom jestli ti přijde tady ta samotná kytara jako prasozvuk http://youtu.be/oIcLFksquCo?t=49sBummer píše:To nevadí. Koule to je.innerself píše:Tak ta nahrávka neni přes bednu. když to dáš na počítače nějak do programu tak nebudeš mít z toho ten sprvánej zvuk co z toho má lést. teda to je muj názor. jako měli sme tam naštelovanej uplně jinej zvuk než bejvá nastavení k bedně...a myslim že je i slyšet že to neni žádná echt gold nahrávka. bylo to jenom jako ukázka aby aspon něco na bz bylo.Bummer píše:Přehraj si nahrávku.Určitě jste to nahrávali přes impulsy a když nemáš jó špatnej impuls, tak z toho polezou naopak lepší výsledky, než kdybyste snímali mikrofonem. Tohle je prostě jen špatný nastavení.
Jo a pigdestroyer je známej tím, že obhajuje nečitelnej prasozvuk. Už jsme se kvůli tomu jednou chytli
tak to se asi chytnem znova, protože "nečitelnej prasozvuk" teda rozhodně neobhajuju. resp. který takový máš na mysli?? ta nahrávka není v žádném případě vypovídající, kdoví jak to nahrávali.. dopiče, jakej nečitelnej prasozvuk.?? mám v poslední době hodně práce a dnes jsem se ještě vytočil skrz mařku, no tohle mě teda dožralo ještě víc.Bummer píše:To nevadí. Koule to je.innerself píše:Tak ta nahrávka neni přes bednu. když to dáš na počítače nějak do programu tak nebudeš mít z toho ten sprvánej zvuk co z toho má lést. teda to je muj názor. jako měli sme tam naštelovanej uplně jinej zvuk než bejvá nastavení k bedně...a myslim že je i slyšet že to neni žádná echt gold nahrávka. bylo to jenom jako ukázka aby aspon něco na bz bylo.Bummer píše:Přehraj si nahrávku.Určitě jste to nahrávali přes impulsy a když nemáš jó špatnej impuls, tak z toho polezou naopak lepší výsledky, než kdybyste snímali mikrofonem. Tohle je prostě jen špatný nastavení.
Jo a pigdestroyer je známej tím, že obhajuje nečitelnej prasozvuk. Už jsme se kvůli tomu jednou chytli
no tak to si nejsem opravdu jistý, možná jsem poukazoval na to, že dobrý zvuk jde udělat i jinak -> .. podívej, já je zase tak nežeru, ale zrovna gutalaxí kytarista č.2 myslím zvuk poměrně intenzivně hledá a ladí, myslím, že se pohybuje tady na fóru. slyšel jsi je někdy vůbec na živo?klobasnik píše:Nechce se mi to hledat, ale v určitém počtu příspěvků obhajuješ věci na způsob Gutalaxu. Možná už takový nejsi.
pigdestroyer píše:no tak to si nejsem opravdu jistý, možná jsem poukazoval na to, že dobrý zvuk jde udělat i jinak -> .. podívej, já je zase tak nežeru, ale zrovna gutalaxí kytarista č.2 myslím zvuk poměrně intenzivně hledá a ladí, myslím, že se pohybuje tady na fóru. slyšel jsi je někdy vůbec na živo?klobasnik píše:Nechce se mi to hledat, ale v určitém počtu příspěvků obhajuješ věci na způsob Gutalaxu. Možná už takový nejsi.
http://www.youtube.com/watch?v=L-Tqu1SvKVc
...tohle je nečitelný? tak to běž na ušní, ale ještě předtím si naliskej nebo popros někoho poblíž... K tomu co potřebuje hrát, je to zvuk naprosto v pořádku, až tam bude hrát stupnice, tak si nejspíš taky nastaví engla jinak..
dnes mám fakt blbou náladu.
(Peavey XXX; Ten ekvalizér má před aparátem, vytáhne tak zvuk kytary, plus dodá ve středech ještě víc zkreslení.)Gary Holt píše:My mids are at about 2, any more than that is starts to sound funky. I get plenty of mids out of my pickups and my hands. Plus I am using a Presonus parametric EQ for my mids nowadays, so I am able to tailor them to my tastes.
no tka vidíš jak to má taky stáhlýBummer píše:(Peavey XXX; Ten ekvalizér má před aparátem, vytáhne tak zvuk kytary, plus dodá ve středech ještě víc zkreslení.)Gary Holt píše:My mids are at about 2, any more than that is starts to sound funky. I get plenty of mids out of my pickups and my hands. Plus I am using a Presonus parametric EQ for my mids nowadays, so I am able to tailor them to my tastes.
Zdroj? Oficiální fórum Exodus.