Potřebuji koupit kvalitní singl pedál vhodný na techniku Heel-Toe. Nakonec se rozhoduji mezi novinkou jojopedálem a klasikou speedkingem. Máte někdo s tímto vercajkem při použití této techniky nějaký zkušenosti?

viděl sem ho už asi za 14 000.. anebo Tama Speed Cobra.. , ale dělěj jak myslíšpehve píše:shotteckk: Pearl Demon je frajer ale ta cena![]()
Jojo pedál je parádní, ale zároveň ti neodpustí nějaké ty chyby v technice... Navíc má úplně neuvěřitelně lehký a plynulý chod tam i zpětpehve píše:shotteckk: Pearl Demon je frajer ale ta cena![]()
jo jo pedál je taky prodloužený board, neměl by být s technikou problém
zatím díky, musím zajet do toho Akcentu
....- tedy samé docela zbytečně předražené, i když hodně kvalitní kouskySam Jr. píše:hladký pedály má taky DW9000, Trick, Axix a všechny novější Yamahy
A jen tak mimochodem - mám takový dojem, že zrovna Trick (snad nemelu blbosti) už si u nás člověk sežene maximálně z bazaru, od někoho z druhé ruky, popřípadě si pro něj musí poslat někam za hranice, kde ho mají (ptal jsem se na to s pár lidma před časem i v pražském humlmusic a říkali, že je to tady pro ně v zásadě nezajímavé odbytiště) - už dlouho jsem ho neviděl v žádných hudebninách u nás, ale vím, že někteří z něj měli i větší radost než třeba z toho AxisuMonikad píše:....- tedy samé docela zbytečně předražené, i když hodně kvalitní kouskySam Jr. píše:hladký pedály má taky DW9000, Trick, Axix a všechny novější Yamahy