Marshall MG102 CFX Carbon Fibre + Schecter C-1 SGR
Pravidla fóra
Marshall MG102 CFX Carbon Fibre + Schecter C-1 SGR
Chtěl bych se zeptat jestli je toto dobrá volba.http://www.music-city.cz/marshall-akce- ... 29357.html
Hraji na akustiku, klavír a klávesy a chtěl bych se naučit na elektrickou kytaru a tento set se mi líbí na (kytaru jsem viděl videorecenzi, takže vím že to nebude nějakej zázrak), protože co jsem se díval na nejrůznější komba a kytary, tak nikdy nejsem schopen se dostat na cenovou úroveň tohoto setu. Ptal jsem se i kamarádů co hrajou v kapelách a řekli mi, že za ty peníze se to dá, ale přecijenom chtěl bych mít více názorů.
Děkuju za odpověď
Hraji na akustiku, klavír a klávesy a chtěl bych se naučit na elektrickou kytaru a tento set se mi líbí na (kytaru jsem viděl videorecenzi, takže vím že to nebude nějakej zázrak), protože co jsem se díval na nejrůznější komba a kytary, tak nikdy nejsem schopen se dostat na cenovou úroveň tohoto setu. Ptal jsem se i kamarádů co hrajou v kapelách a řekli mi, že za ty peníze se to dá, ale přecijenom chtěl bych mít více názorů.
Děkuju za odpověď
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Marshall MG102 CFX Carbon Fibre + Schecter C-1 SGR
Na naučení nepotřebuješ tak výkonný aparát, u kterého platíš fakt hodně za značku a výkon/repro.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Omlouvám se že jsem do příspěvku neuvedl přesnější info, ale nejde jenom o naučení jde mi i o to, že hraju s kapelou a kombo bych chtěl používat i tak, kytaru si můžu koupit po nějaké době novou, ale kombo bych chtěl aby mi nějakou dobu vydrželo, proto nechci nějakej set za 5 tisíc a potom ještě nechci lampu, sice bych ji za ty peníze určitě na bazaru sehnal, ale z důvodu častého převážení a stylu mého hraní (zapnu na půl hodiny, něco zkusím a poté vypínám a jak je znova čas tak k tomu zase jdu).
Já spíš sháním názor někoho kdo toto kombo, nebo podobné má aby mi řekl jestli je to dobrý a jestli to za 2 roky neodejde.
Já spíš sháním názor někoho kdo toto kombo, nebo podobné má aby mi řekl jestli je to dobrý a jestli to za 2 roky neodejde.
Já to neslyšel, tak nevím... za ty prachy to ale není takovej průser alespoň co se pozdějšího prodeje týče, protože ta kytara je k tomu opravdu zadarmo a když se to rozpočítá, tak máš novej aparát za pět a půl. Za to je na bazaru buďto Valveking (kterýho ale nechceš, protože je to lampa) nebo Roland Cube 80.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Gridchaser
Za ty peníze je to slušný - jak psal Bummer, kytara v ceně skoro 5000 je ktomu v podstatě zadarmo, 100 W tranzistor na hraní v kapele taky stačí, takže pokud kombo využiješ i v kapele, stálo by to za úvahu. Tady je recenze kytary: http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... rven~2013/
Dobrí deň prajem prosím vás neviem či sem píšem dobre ale potrebujem poradiť mám Marshall mg 100 fx hlavu a potrebujem ho nejak v hodne dokrmiť sice mám mxr distortion 78 bad ass,ale neviem či je to správna volba či by nebol lepší nejaký boss ovedrive alebo niečo take vopred dakujem 
- Nero
- Rádce
K čemu to chceš dokrmovat a proč ti to MXR nestačí?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Alternátor
Tak zrovna MGčka dokrmit doopravdy nepotřebujou. Právě teď jedno mám v rámci jistejch pokusů doma a i na velmi nízkou úroveň gainu to kreslí až až. Kdysi dávno jsem řešil podobnej problém a prolez jsem dost obchodů s jasným požadavkem... Až v posledním mi bylo řečeno, že jsem patrně padlej na hlavu a neumím ten aparát pořádně nastavit... Rada za všechny (v tý době ušetřený) prachy. Zkus si nejdřív trochu pohrát s ekvalizací.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
- Nero
- Rádce
Ano, to je asi problém velké části lidí, co na fóru řeší špatný zvukAlternátor píše:Až v posledním mi bylo řečeno, že jsem patrně padlej na hlavu a neumím ten aparát pořádně nastavit...
PetrPeter 1975 - 2008
záleží na tom, v jakém smyslu chceš MG dokrmovat. gainu to má samo o sobě moc. max. na zpevnění zvuku. na tento aparát jsem změnil názor. on to vlastně žádný marshall ani není