Marshall MG102 CFX Carbon Fibre + Schecter C-1 SGR

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
ediduda

Marshall MG102 CFX Carbon Fibre + Schecter C-1 SGR

Příspěvek od ediduda »

Chtěl bych se zeptat jestli je toto dobrá volba.http://www.music-city.cz/marshall-akce- ... 29357.html
Hraji na akustiku, klavír a klávesy a chtěl bych se naučit na elektrickou kytaru a tento set se mi líbí na (kytaru jsem viděl videorecenzi, takže vím že to nebude nějakej zázrak), protože co jsem se díval na nejrůznější komba a kytary, tak nikdy nejsem schopen se dostat na cenovou úroveň tohoto setu. Ptal jsem se i kamarádů co hrajou v kapelách a řekli mi, že za ty peníze se to dá, ale přecijenom chtěl bych mít více názorů.

Děkuju za odpověď
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Marshall MG102 CFX Carbon Fibre + Schecter C-1 SGR

Příspěvek od Nero »

Na naučení nepotřebuješ tak výkonný aparát, u kterého platíš fakt hodně za značku a výkon/repro.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
ediduda

Příspěvek od ediduda »

Omlouvám se že jsem do příspěvku neuvedl přesnější info, ale nejde jenom o naučení jde mi i o to, že hraju s kapelou a kombo bych chtěl používat i tak, kytaru si můžu koupit po nějaké době novou, ale kombo bych chtěl aby mi nějakou dobu vydrželo, proto nechci nějakej set za 5 tisíc a potom ještě nechci lampu, sice bych ji za ty peníze určitě na bazaru sehnal, ale z důvodu častého převážení a stylu mého hraní (zapnu na půl hodiny, něco zkusím a poté vypínám a jak je znova čas tak k tomu zase jdu).
Já spíš sháním názor někoho kdo toto kombo, nebo podobné má aby mi řekl jestli je to dobrý a jestli to za 2 roky neodejde.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Já to neslyšel, tak nevím... za ty prachy to ale není takovej průser alespoň co se pozdějšího prodeje týče, protože ta kytara je k tomu opravdu zadarmo a když se to rozpočítá, tak máš novej aparát za pět a půl. Za to je na bazaru buďto Valveking (kterýho ale nechceš, protože je to lampa) nebo Roland Cube 80.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Gridchaser

Příspěvek od Gridchaser »

Za ty peníze je to slušný - jak psal Bummer, kytara v ceně skoro 5000 je ktomu v podstatě zadarmo, 100 W tranzistor na hraní v kapele taky stačí, takže pokud kombo využiješ i v kapele, stálo by to za úvahu. Tady je recenze kytary: http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... rven~2013/
Johni
Bandzone: Jimi Ruzicka bandzone.cz

Příspěvek od Johni »

Dobrí deň prajem prosím vás neviem či sem píšem dobre ale potrebujem poradiť mám Marshall mg 100 fx hlavu a potrebujem ho nejak v hodne dokrmiť sice mám mxr distortion 78 bad ass,ale neviem či je to správna volba či by nebol lepší nejaký boss ovedrive alebo niečo take vopred dakujem :D
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

K čemu to chceš dokrmovat a proč ti to MXR nestačí?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Tak zrovna MGčka dokrmit doopravdy nepotřebujou. Právě teď jedno mám v rámci jistejch pokusů doma a i na velmi nízkou úroveň gainu to kreslí až až. Kdysi dávno jsem řešil podobnej problém a prolez jsem dost obchodů s jasným požadavkem... Až v posledním mi bylo řečeno, že jsem patrně padlej na hlavu a neumím ten aparát pořádně nastavit... Rada za všechny (v tý době ušetřený) prachy. Zkus si nejdřív trochu pohrát s ekvalizací.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Alternátor píše:Až v posledním mi bylo řečeno, že jsem patrně padlej na hlavu a neumím ten aparát pořádně nastavit...
Ano, to je asi problém velké části lidí, co na fóru řeší špatný zvuk :)

PetrPeter 1975 - 2008
reason

Příspěvek od reason »

záleží na tom, v jakém smyslu chceš MG dokrmovat. gainu to má samo o sobě moc. max. na zpevnění zvuku. na tento aparát jsem změnil názor. on to vlastně žádný marshall ani není :cry:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“