Housle nejsou určené ke hraní!!!! Mají pouze někde viset jako dekorace

Tak to jsme na tom stejně. Pobavilo mě to.huxd píše: Mám minimum zkušeností, ale....mám lepidlo Titebond a truhlářské svěrky.
Až jsem si říkal jestli jsou to vůbec housle...Tomadox píše:Housle jsou to dost zajímavé,je uvnitř nějaký štítek ?
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.To jsou zase perly.martina72 píše:Pokud budeš v Českém ráji, tak se s tím stav, koukneme na to. Nejsem houslař, ale se dřevem dělám.
Každá oprava čehokoliv má cenu české lidské práce. Ta začíná od 1500 za den. A oprava je vždy dražší než výroba nového. Tož tak.
Mohu ti dát kontakt na Špidlena, dokonce mu mohu zatelefonovat. Ale to asi pro tebe nemá cenu, že?
Oprava houslí není kopání kanálu a nedá se počítat na denní mzdu, proto je výhodné dát housle k normálnímu houslaři, který na nich sice bude dělat týden, ale ne od rána do večera. Oprava určitě není dražší než výroba nového, jinak by většina houslařů dávno zkrachovala. Ale pokud je dáš ke Špidlenovi, tak si na to samozřejmě vyřiď hypotékumartina72 píše:Každá oprava čehokoliv má cenu české lidské práce. Ta začíná od 1500 za den. A oprava je vždy dražší než výroba nového. Tož tak.
Mohu ti dát kontakt na Špidlena, dokonce mu mohu zatelefonovat. Ale to asi pro tebe nemá cenu, že?