Hraní sol

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Hraní sol

Příspěvek od Nuker »

Čawes .

Chci se vás zeptat jestli existuje nějakej zaručenej způsob jak se naučit sola ... Nevim proč ale pořád mi to nejde do hlavy baví mě to hrát , ale asi sem moc vyhulená palice na to abych se to naučil ... Neznáte nějakej zaručenej způsob jak se to naučit ? Třeba po částech nebo jak ---...(Další z těch otravných témat odemně :-D )
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Jo existuje naučit se stupnice
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

zkus hledat takovejch topiců je tady požehnaně dost zkus hledat třeba pentatonika atd
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Absolutně nechápu ale to je jedno ja zustanu u vjech starejch tabulatoru .. když sem s enaučil erupci vod halena přes taby tag to snad pujde i s ostatnima solama .. mimochodem zahrajete tady někdo solo ze sweet child o mine ?
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Sólo uděláš z not stupnice :)
Nic těžkého.
Naučíš se stupnici a pak mrskneš nějakou líbivou kombinaci těch tónů. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
pehve

Příspěvek od pehve »

Zkus třeba Šindlera a jeho kytarové praktiky(asi 150 Kč) od str.17 .Nebaví ale budeš to mít prý jednou všechno lehčí 8)
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Takže chcete říct ze tou pentatonikou to bude lehčí a vymejšlení sol bude zase o trápení mín ?
the_nameless

Příspěvek od the_nameless »

Marko007 píše:zkus hledat takovejch topiců je tady požehnaně dost zkus hledat třeba pentatonika atd
toto je pravda....pentatonika je pro to to dost dobra....a kdyz se ji naucis zahrat tak ze pri tom budes moct soulozit a jeste psat sms najednou tak to pak postupne pujde lip a lip....jen se sni nauc trochu pohrat....pouzivat ruzny pull ofy a hammeringi...a pak je budes valet....ale tech stupnic je mrte.....hl. i pentatonika ma spoustu odvetvi bo jak bych to rekl.....
B.C.Rich -warlock (bronce series),kombo(Soundking)60W
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod. ;)
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

je to souložit (původně vulgární slovo) :D

Upravil: Red Bull Zas to nehrot :D M***t není až tag špatný slovo ale třeba ****** Cenzura Red Bull hlava to je už horší ?? Že by ban :D:D:D ?
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

zacni nejdriv pentatonikou, ale pokracuj dal hned, jak ji zvladnes. pak normalni sedmitonovy stupnice.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Já to nehrotim jen opravuju vulgarismy...

Kodex uživatelů tu není jen tak pro tvé pobavení. http://forum.kytary.cz/viewtopic.php?t=5038 přečti si ho bod první porušuješ :!:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Ja vim sem parchant provokuju sry už budu slušnej RE$PECT FOR M0d3R@T0oooOOR$sss REd BULL mi bere křídla
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

HEle vec me tady "prudí" zeptám se vás co pomuže mímu "blbýmu" hraní vy řeknete nauč se penta něco ale kde to mám vzít našel sem tu odkaz na nějakou pičičandu ale jak se to mám naučit když tam vidim jenom nějakej pražec a na tom 150 písmen dpč ... sorry als em choleryk nemužu za to každyho bych poslal "někam" sry všem za to že sem se sem registroval .. .:D :oops: :arrow: :arrow:
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Já osobně než pentantoniku bych ti doporučil klasické stupnice C D E F G A H C :wink: to si na hmatníku najdeš ne?
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

http://www.pixy.cz/apps/stupnice/index.html?E-H-G-D-A-E

a tady v tom je ta stupnice vždycky vypsaná takže se nemůžeš netrefit. :)
A neříkej že když zadáš do googlu něco jako "pentatonic scale tab" tak že to nic nenajde :P
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Red Bull píše:Já osobně než pentantoniku bych ti doporučil klasické stupnice C D E F G A H C :wink: to si na hmatníku najdeš ne?
jenom tony pentatoniky ti sedi vzdycky dobre, kdyz mas dobrou toninu, ale u klasickych stupnic nekdy nektery ton "zaskripe", proste to chce ziskat cit nebo se naucit teorii a podle ni vedet, co tam ted pasuje.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

TAg to je hustý hraju si tady vesel wanastovky a halena zvláámto ale neznám základ ani ty "pitomý" akordy :D Tag to je mazec vy tu pro mě mluvíte čínsky tvl ... nice van halen without chords xD to je moc
the_nameless

Příspěvek od the_nameless »

jetli aspon trosku dokazes hrad podle tabulatur.... tak si to najdi na netu v tabulature....bo ti to nejak usmolim na kompu a poslu....
B.C.Rich -warlock (bronce series),kombo(Soundking)60W
španěla Stagg(modrá)
.....jináč death,hevy,apod. ;)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

the_nameless píše:jetli aspon trosku dokazes hrad podle tabulatur.... tak si to najdi na netu v tabulature....bo ti to nejak usmolim na kompu a poslu....
Je protože ne nebo :x :evil: :evil: :evil: copak to nikdo nechápe sakra už pije mi to krev a tipl bych si že Scytherovi též :roll:

Sory nechal jsem se unést ale bije to do očí.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Joey píše:
the_nameless píše:jetli aspon trosku dokazes hrad podle tabulatur.... tak si to najdi na netu v tabulature....bo ti to nejak usmolim na kompu a poslu....
Je protože ne nebo :x :evil: :evil: :evil: copak to nikdo nechápe sakra už pije mi to krev a tipl bych si že Scytherovi též :roll:

Sory nechal jsem se unést ale bije to do očí.
Ze je krestan neznamena ze musi psat spisovne .. myslim scythera :D
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“