jsem tu zas s dalším dotěrným příspěvkem
Díky za rady (a nejsem si úplně jist jestli jsem to přiřadil ke správnému tématu takže to když tak potom smažu) Igy
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Jo, tenhle blábol k žvanilovi sedí. Drahá kytara přes šméčkový apec nebude hrát výrazněji lépe než šméčková kytara (pominu-li např. neladící polohy atd).martina72 píše:Vždy je lepší mít drahou kytaru a levný aparát.
"Pokud kytara špatně rezonuje, neladí na oktávy, má "mrtvé" body na pražcích nebo buzzuje a tremolo houby drží", tak jí prostě nekoupíš!del píše:No, tak vždy je lepší mít oboje drahé.Na druhou stranu pokud kytara špatně rezonuje, neladí na oktávy, má "mrtvé" body na pražcích nebo buzzuje a tremolo houby drží, tak ti drahý aparát nepomůže. Řekl bych, že oba extrémy jsou špatně, ale obecně je kvalita kytary asi o trochu důležitější.
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Bejku, ale tohle jsem sem již dávno psal. Že nejlepší je koupit dobrý nástroj na bazaru za třetinu reálné ceny. Málem jste mne ukamenovali.Bejk píše:To je zase moudro. Jestli chceš zbytečně kupovat nové nástroje a pak je za polovinu prodávat na bazaru tak to klidně sám dělej, ale ostatním a zvlášť nováčkům to laskavě neraď, protože to je úplná čipovina.
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Tohle zatím jasně naznačuje, že mu radíš koupit tu novou Höfnerku, vyzkoušet a pak prodat.Kytaru za pět litrů snad můžeš koupit, ni? Tím nic neztratíš. Pohraješ si, zjistíš, o co jde, prodáš.
Musíš se učit, takže musíš vystřídat mnoho kytar.
No dobrá ještě to nechám uležet a možná spíš přišetřim, protože nechci jít zas do nějaký bídy jenom proto, že pěkně snad vypadá, takovejhle nějakej názor jsem chtěl, díkykrasty píše:Není to tak dávno, co jsem měl při natáčení nějakou kytaru od Höfnera v ruce. Netuším, jestli to byl přímo tenhle model nebo něco podobného, zpracování poměrně slušný, ale byla už dotažená kytarářem. Kytara přesto nehrála. Nakonec svý party nahrál ten kytarista na jednu z mých.....
Mám pocit, že bys sis nepolepšil.
Tak to jo. Když kytara nehraje, tak je to celkem problém.krasty píše:Není to tak dávno, co jsem měl při natáčení nějakou kytaru od Höfnera v ruce. Netuším, jestli to byl přímo tenhle model nebo něco podobného, zpracování poměrně slušný, ale byla už dotažená kytarářem. Kytara přesto nehrála.
Celá kytara za cenu snímačů a kufru, to není špatné.krasty píše:pro IgyMM
Když už si tu zmiňoval kytary Vintage - koukni na tenhle inzerát. Pokud je kytara v pořádku a bude Ti vyhovovat, mohlo by to být lepší řešení. Navíc kvalitní snímače a kufr....
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 ... rder=datum
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.No, tak jsi se odkopal. Zbývá doplnit, čím tě SG tak uchvacuje. Mi to přišlo vždy jako trošku bezkrevná kytara, nic navíc jsem tam nenašel. Původní záměr SG nebyl muzikantský, alebrž udělat placku, která se dá rychle vyfrézovat, obstříknout lakem, přidělat krk a šup na krám. Fender to dost válcoval a Gibsonoj teklo do bot.IgyMM píše:No abyste pochopili neprahnu přímo po dalším LPéčku nicméně mě ten Höfner jen zaujal svým vizuálnem proto se mi zalíbil a šel bych do druhýho LP, ale radši si asi koupim SGéčko, nicméně děkuju za názory
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.