mirda píše:Ahoj, mužu se Tě zeptat jak i k ní přišel a kolik tě tenkrát stála???
Ahoj, koupil jsem jí v K.V. MUSIC INSTRUMENTS -Robert Koryčánek a cena byla 19.490Kč +Doplňky: Kufr,struny, ladíčka,pás atd celkem 26.506Kč
mirda píše:Ahoj, mužu se Tě zeptat jak i k ní přišel a kolik tě tenkrát stála???
Já mám:rocky77 píše:"Doplňky" za 7 litrů?No má ucta
Mám toho vícrocky77 píše:Tak kufr za 3.500 je už docela luxus (ale kdybych měl tomu úměrnou kytaru, taky bych si něco takového pořídil) a řemen za 1.700 Kč máš prosím Tě co? Já mám na zakázku dělanej koženej s ornamenty a byl za litr...
kohoutivan píše:nechte vyměnit u kytaráře přední desku cedrovou za smrk vyjde to na 6-8 tisa budete mít dělo
Je kufr na Déčko - forma původně pro Déčka od Furcha.Tengli píše:Kufr na kytaru typu Jambo (je co?)
Co je tak k smíchu?Tengli píše:kohoutivan píše:nechte vyměnit u kytaráře přední desku cedrovou za smrk vyjde to na 6-8 tisa budete mít dělo
shoooter píše:Je kufr na Déčko - forma původně pro Déčka od Furcha.Tengli píše:Kufr na kytaru typu Jambo (je co?)
Pokud někdo lisuje ABS - nemusí být nutně muzikant nebo odborník na nástroje.
Dělá pouzdra pro renomované české výrobce.
Prostě musím za sebe nesouhlasit. Teorie,že když mi Maypet nehraje dobře,tak vrazím 7k do výměny desky s vírou,že z toho bude dělo mi příjde docela dobrodružná...shoooter píše:Co je tak k smíchu?Tengli píše:kohoutivan píše:nechte vyměnit u kytaráře přední desku cedrovou za smrk vyjde to na 6-8 tisa budete mít dělo
No, já bych to do Maipeta taky nedal - natož měnit zdravou desku, tnz. že kytara jde prodat.Tengli píše:
Prostě musím za sebe nesouhlasit. Teorie,že když mi Maypet nehraje dobře,tak vrazím 7k do výměny desky s vírou,že z toho bude dělo mi příjde docela dobrodružná...
Kytara s kobylou této konstrukce mi příjde alibistická... Když to konstrukce nezvládne-dolaď oktávy..... Když Ti prdne struna-hledej kámen.... Když všechno selže vyměň desku.... (Tak trochu Babica,ne?)
Ale je to tak jako tak vše subjektivní,že ano,hmm...
Jo a mám tam chybu. Správně MEIPET
Asi bych nesháněl, ale rovnou vyráběl.anry5 píše:Ahoj,
prasknul mi u Meypetu kámen v kobylce. Kde ho sehnat? Jinak ho budu muset vyrobit vlastními silami.
Díky.
Anry
kohoutivan píše:Tak mistři,mám meipety 3,po tayloru nejlepší kytary co mám,kdo máte hýčkejte,pokud vám nehraje dobře nechte vyměnit u kytaráře přední desku cedrovou za smrk vyjde to na 6-8 tisa budete mít dělo cenově cca 40 litříků.Mluvím o jambu,D-čko je polomasiv,to by bylo taky zajímavé.V jambu mám aktivního fischmana,hraje nádherně přez akustický kombo i lampovýho marshalla.Kdo chcete prodat,okamžitě koupím.
Z čeho jsou ty kameny? ( Jsem "lín" hledat.) Tato konstrukce kobylky mě neoslovuje ale jestli potřebuješ pomoct s néjakým materiálem(kost,tvrdé dřevo) tak bych Ti kousek čehosi do obálky hodil... Tož tak...anry5 píše:Ahoj,
prasknul mi u Meypetu kámen v kobylce.
Kaštánek v Plzni to známému profrézoval . vsadil palisandr a dal normální TUSQ sedlo.krysak píše:Ahoj lidi.
Nevim odkud jste ale v Plzni vim hned o dvou mistech, kde se kameny na Mepetku
daji bez problemu sehnat. Mam i kontekt na kytarare co je ochotnej je vyrobit napr
z kosti.