Trvání: 12. srpna - 19. srpna
Dědovy blechy – Betonová
Dextreat – Anyway
Gambini – Město
Jakub Hurych feat. Jiří Fejfar – Passion
Jefferson – Veselá vdova
Tarquam – Mnohokrát
The Mirrors – Alice Is Still Inside
Žádný směr – Nevinná
Dextreat – Anyway
Gambini – Město
Jakub Hurych feat. Jiří Fejfar – Passion
Jefferson – Veselá vdova
Tarquam – Mnohokrát
The Mirrors – Alice Is Still Inside
Žádný směr – Nevinná
Tak teď je jen otázka, jestli to registroval zpěvák nebo kytarista a osobně mám představu o tom, co je pravděpodobnější (nejsem si jistý, kdo to registroval, ale mám tušení...)hyenik píše: největší škoda je Mirror..... VYNIKAJICI zpev!!! + strašlivá kytara a ještě horší parodie na rytmus.... fakt škoda. Zkus najít někoho kdo s tebou bude hrát, ten hlas ma potencial jak prase.
Díky za konstruktivní kritiku, ale nevím, co je špatně na -k novým-?hyenik píše:Murano za power ballad, prijemny hlas, nalada, jakztakz aranz, i kdyz pih na krase by se naslo dost od nadměrné délky, přes ultraploché SW drive kytary ale hlavně plantážníku ten refrenový KNOVÍM me bude pronasledovat jeste dlouho!
Takze tvrdě zamakat na frazovani at to je příště česky! a ne ty hruzy, ktere tam ted tak často zaznivaji.
s cestinou si nemuzes delat co se ti zlibi, tech obracenych prizvuku a spatne nafrazovanych slov tam mas příliš. Je to na podrobny rozbor, ktery bych ti klidne udelal (kinx by mohl vykladatDJ Murano píše:Díky za konstruktivní kritiku, ale nevím, co je špatně na -k novým-?
hyenik píše: ale jednak ted nemam moc casu a druhak se nezname, takze nevim jestli bys to psychicky unesl.
to neni cestinarsky rozbor (ale nevim jaky presny termin se na to hodi), a nekolik lidi samozrejme nejdriv rozbrecelo metele.kom píše:hyenik píše: ale jednak ted nemam moc casu a druhak se nezname, takze nevim jestli bys to psychicky unesl.kolik lidí si už rozbrečel češtinářským rozborem?
To byla ironie nebo navážno!?hyenik píše: největší škoda je Mirror..... VYNIKAJICI zpev!!! + strašlivá kytara a ještě horší parodie na rytmus.... fakt škoda. Zkus najít někoho kdo s tebou bude hrát, ten hlas ma potencial jak prase.