Kobylka TonePros

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Pytes

Kobylka TonePros

Příspěvek od Pytes »

Chtěl bych se zeptat jak se u týhle kobylky seřizuje dohmat popř. oktávy je to tam problematičtější než u normál kobyly u strata?
voytik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voytik »

tuhle kobylku mám na svoji kytaře,nepřijde mi vůbec složitější,spíše jednodušší...podívej se na tenhle obrázek Obrázek
oboje se seřizuje na té druhé části(na obrázku dál),dohmat se šteluje těma šroubkama nahoře,oktávy těmi šroubky u jednotlivých kamenů(jakoby zboku,na té fotce jdou pěkně vidět)
PRS Singlecut Trem, One piece 10 Top, Rosewood neck, 57/08, PRS SE CU22, Cort M600, Cry Baby, TS9, EHX LPB-1, Z.VEX FUZZ FACTORY, Ibanez DE7,The Worm, Rockwell 50w,box 4x12 V30
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no nevyhoda je v tom, ze musis zvednout struny na jedne a nebo na druhe strane. nemuzes si kazdou strunu nastavit individualne.. ale zase tak velky problem bych v tom nevidel.
Pytes

Příspěvek od Pytes »

voytik píše:tuhle kobylku mám na svoji kytaře,nepřijde mi vůbec složitější,spíše jednodušší...podívej se na tenhle obrázek Obrázek
oboje se seřizuje na té druhé části(na obrázku dál),dohmat se šteluje těma šroubkama nahoře,oktávy těmi šroubky u jednotlivých kamenů(jakoby zboku,na té fotce jdou pěkně vidět)
kámoš má Cort EVL-Z4 a ta má tu samou kobylku TonePros a je to prej docela problém nastavit oktávy, protože ty šroubky jsou jakoby pod strunama takže se to špatně šroubuje
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“