Kobylka TonePros
Pravidla fóra
Kobylka TonePros
Chtěl bych se zeptat jak se u týhle kobylky seřizuje dohmat popř. oktávy je to tam problematičtější než u normál kobyly u strata?
tuhle kobylku mám na svoji kytaře,nepřijde mi vůbec složitější,spíše jednodušší...podívej se na tenhle obrázek 
oboje se seřizuje na té druhé části(na obrázku dál),dohmat se šteluje těma šroubkama nahoře,oktávy těmi šroubky u jednotlivých kamenů(jakoby zboku,na té fotce jdou pěkně vidět)

oboje se seřizuje na té druhé části(na obrázku dál),dohmat se šteluje těma šroubkama nahoře,oktávy těmi šroubky u jednotlivých kamenů(jakoby zboku,na té fotce jdou pěkně vidět)
PRS Singlecut Trem, One piece 10 Top, Rosewood neck, 57/08, PRS SE CU22, Cort M600, Cry Baby, TS9, EHX LPB-1, Z.VEX FUZZ FACTORY, Ibanez DE7,The Worm, Rockwell 50w,box 4x12 V30
kámoš má Cort EVL-Z4 a ta má tu samou kobylku TonePros a je to prej docela problém nastavit oktávy, protože ty šroubky jsou jakoby pod strunama takže se to špatně šroubujevoytik píše:tuhle kobylku mám na svoji kytaře,nepřijde mi vůbec složitější,spíše jednodušší...podívej se na tenhle obrázek