Takamine 12strunka

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
tragram

Re: Takamine 12strunka

Příspěvek od tragram »

Tak mi odpověděli, že mi ji zkusí objednat na prodejnu do Prahy, tak to snad vyjde. :)
tragram

Příspěvek od tragram »

Tak kytaru už mám doma vystavenou, v cenový kategorii jsem moc nesrovnával (neměl jsem s čím), jen s kytarama okolo 11k a zněla mi líp + vypadá naprosto famózně a má vše co jsem chtěl, takže jsem ji bral. Doufám, že taková vydrží. :) Takže zbývá ještě otázka výměny nultýho a sedlovýho pražce za kost (nebo alespoň TusQ), je tam totiž jen "prachsprostej" plast... Kde?
fantomasxxx
Bandzone: https://bandzone.cz/evarest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomasxxx »

Oživím staré téma, kdyby někdo pátral. Pracně jsem vyrobil kostěná sedla do Takamine z G serie. Sedla jsou dělená, ze spodní strany tvarovaná, aby přesně zapadla do piezo snímače. Na výrobu celkem dost pracné, frézoval jsem kost na malém CNC. Vyrobil jsem přesné kopie původního plastu. Kostěná sedla v kombinaci se snímači Takamine způsobují brum a vybíjení baterie v kytaře. Kost není 100% izolant a tím, že je zapouzdřená ve snímači, tak to dělá neplechu. Moc nepomohlo ani uzemnění strun, se kterým jsem experimentoval. Kost tedy pro tento typ snímačů Takmine nedoporučuji.
takamine.JPG
TM instruments
viewtopic.php?t=48320
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“